Οδηγός Λεβήτων Cheffoteaux


Οδηγός Λεβήτων Cheffoteaux



Έχουμε παράδοση στην καινοτομία
Η Cheffoteaux εφηύρε τον επίτοιχο λέβητα, κατασκεύασε τον πρώτο μεικτό λέβητα και παρουσίασε την ηλεκτρονική ανάφλεξη στους λέβητες αερίου. Σήμερα, έχουμε σημαντικά μέσα έρευνας και τεχνολογίας ώστε να επενδύσουμε στην τεχνολογία του μέλλοντος : βελτιστοποίηση της καύσης, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και νέα υλικά. Είμαστε συνεχώς εστιασμένοι στην ποιότητα και στην απόδοση των προϊόντων μας. Απόδειξη : το γεγονός ότι επιλεχθήκαμε να εγκαταστήσουμε 7.500 m2 ηλιακών συλλεκτών στο Ολυμπιακό χωριό των Ολυμπιακών αγώνων του Πεκίνου. Για τη Cheffoteaux, η καινοτομία δε σημαίνει επενδύσεις και τεχνολογία. Καινοτομία είναι μια διαδικασία που πρέπει να ξεκινά ακούγοντας με σκοπό να καταφέρνεις πραγματικές, απλές και αποδοτικές λύσεις στην καθημερινή ζωή. Χειροπιαστά, αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να εξαλείψουμε από τη γκάμα μας τον στιγμιαίο μεικτό λέβητα και προσφέρουμε τους λέβητες ***αστέρων CE σαν κύριο προϊόν. Επιπλέον, μπορούμε να προσφέρουμε μονάδες ηλιακών που είναι συμβατές με τους επίτοιχους λέβητές μας.
Εγγυημένη ποιότητα
Με σκοπό την κάλυψη των προσδοκιών σας σε όρους αξιοπιστίας και μακροζωίας, η Cheffoteaux έχει διαλέξει ένα δύσκολο δρόμο. Ποιότητα η οποία συμμορφώνεται με τα πιο απαιτητικά στάνταρ και μεταφράζεται σε τέσσερις συγκεκριμένες ενέργειες:
·  Η επέμβαση του Τμήματος Ποιότητας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βελτίωσης ενός καινούριου προϊόντος. Αντί να βρίσκουμε τα πιθανά προβλήματα κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης ελέγχου, αυτά διορθώνονται, σε κάθε βήμα της διαδικασίας βελτίωσης τους.
·  Έλεγχοι θραύσης. Πραγματοποιούνται συστηματικά σε κάθε νέο εξάρτημα, κάνοντας εφικτό τον έλεγχο της μηχανικής αντίστασης πριν την παραγωγή.
· Έλεγχοι διάρκειας. Κάθε κομμάτι και κάθε εξάρτημα υποβάλλεται σε επιταχυνόμενους ελέγχους γήρανσης : ακραίες θερμοκρασίες, κύκλοι πίεσης, μηχανικά σοκ…επιταχύνουν τη διαδικασία αντοχής και σχισίματος ενώ χρησιμοποιούνται και για τη πρόβλεψη πιθανών προβλημάτων διάρκειας.
·  Έλεγχοι στην εγκατάσταση. Το πέρασμα στην τελευταία φάση, πριν το λανσάρισμα ενός καινούριου προϊόντος είναι οι έλεγχοι σε πραγματικές εγκαταστάσεις με τοποθέτηση του προϊόντος στα χέρια των ανθρώπων που είναι σε καλύτερη θέση πρόσβασης : εγκαταστάτες και χρήστες. Από τη συσκευασία στα εγχειρίδια οδηγιών, από την εγκατάσταση ως τη συντήρηση , το κάθε τι πρέπει να καταφέρει να πάρει μια θετική αποτίμηση πριν να ξεκινήσει η μαζική παραγωγή.

Άνεση στο ζεστό νερό για κάθε απαίτηση

Με μια ολοκληρωμένη σειρά λεβήτων, η Cheffoteaux εγγυάται την καλύτερη τεχνολογία σε προσιτή  τιμή για κάθε ανάγκη. Είτε οι λέβητες συμπύκνωσης είτε οι συμβατικοί, προσφέρουν λύσεις αποδοτικές, εύκολα επιτεύξιμες και ανταγωνιστικές. Επίσης τα βασικά προϊόντα, με εξαίρεση τον λέβητα Alixia, έχουν 3 αστέρες απόδοσης ΖΝΧ (σύμφωνα με τον κανονισμό ΕΝ13203). Χάρη στη μικρο-αποθήκευση των 4 λίτρων (Urbia και Urbia Green) και στο ενσωματωμένο boiler 15 λίτρων, ο χρήστης μπορεί να χαίρει πολλών πλεονεκτημάτων στα πλαίσια του ζεστού νερού χρήσης. Για τους πιο απαιτητικούς, οι λέβητες Niagara C και Niagara C Green με το διπλό boiler των 40 λίτρων μειώνουν τις σπατάλες και βελτιώνουν τις αποδόσεις. Ο λέβητας Pharos Zelios με ενσωματωμένο ηλιακό μπόιλερ διαστρωμάτωσης ανακηρύσσεται ο «αδιαμφισβήτητος νικητής» της συμπύκνωσης και των ηλιακών συστημάτων : μειωμένος χρόνος εγκατάστασης, εξοικονόμηση χώρου,ενδιαφέρουσα τιμή…
Η έννοια της καινοτομίας, της διαμόρφωσης και της εκτέλεσης

Η πλατφόρμα για τους λέβητες Cheffoteaux σχεδιάστηκε ώστε να προσφέρει στους εγκαταστάτες μια σειρά ομογενοποιημένων προϊόντων που χαρακτηρίζονται από πολυάριθμα κοινά στοιχεία όπως, λειτουργίες, αξεσουάρ εγκατάστασης, υδραυλικά αξεσουάρ , περιφερειακά ελέγχου και διαχείρισης καθώς και σετ σύνδεσης ηλιακών με όλα τα προϊόντα της σειράς. Συμπαγείς λέβητες και τεχνολογίες που εγγυώνται εξαιρετικές αποδόσεις σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο άνεσης. Η Cheffoteaux ανανεώνεται συνεχώς για να προσφέρει υψηλή τεχνολογία, προσβάσιμη σε όλους.

  
Η τεχνολογική πλατφόρμα
Κοινά πλεονεκτήματα
Αποδόσεις ζεστού νερού χρήσης

> Όλοι οι λέβητες έχουν *** άνεσης ζεστού νερού χρήσης (σύμφωνα με τον κανονισμό
   ΕΝ13203)
> Παραγωγή ΖΝΧ διαχειριζόμενη από μια ρυθμιζόμενη τουρμπίνα ώστε βα ανταποκρίνεται στις
   ανάγκες χωρίς χρόνο αναμονής και σε σταθερή θερμοκρασία.
> Σχεδιασμένοι για διαχείριση παραγωγής ΖΝΧ ηλιακών συστημάτων.
   
Αποδόσεις θέρμανσης

 > *** αστέρες απόδοσης καύσης σύμφωνα με την οδηγία 92/42 για 
    τους λέβητες συμπύκνωσης.
 > *** απόδοσης καύσης σύμφωνα με την οδηγία 92/42 για τους
    συμβατικούς λέβητες.
 > Αισθητήρας πίεσης του κυκλώματος θέρμανσης με οπτικοποίηση  
    μέσω οθόνης LCD (όπου δεν
    υπάρχει, προαιρετικό).
 > Δυνατότητα διαχείρισης 3 ζωνών θέρμανσης με προαιρετικά
    αξεσουάρ.
 > Ειδικές λειτουργίες κατά του παγετού, αυτόματος καθαρισμός (σε
    λειτουργία) και έλεγχος καυσαερίων (σε λειτουργία καισυντήρηση).
 > Αναλογική αντλία (όπου δεν υπάρχει, προαιρετικό).
  
Σύστημα Eco-Double:

Η εξέλιξη του συστήματος Delta

> Η ένωση ενός πλακοειδή εναλλάκτη με ένα δοχείο αποθήκης ζεστού νερού για μεγαλύτερη
   απόδοση στην παραγωγή ΖΝΧ.  Η διαχείριση γίνεται μέσω ενός μικροεπεξεργαστή νέας
   γενιάς. 
 > Λειτουργίες ECO:
  • Η ενέργεια του πρωτεύοντος κυκλώματος που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί, επαναχρησιμοποιείται ώστε να διατηρήσει τη θερμοκρασία του δοχείου αποθήκευσης.
  • Για χαμηλές εισόδους, η ζήτηση πραγματοποιείται από το δοχείο χωρίς επέμβαση καυστήρα.
  • Το επίπεδο θερμοκρασίας του λέβητα προσαρμόζεται αυτόματα στις ανάγκες του φορτίου του  δοχείου ώστε να μειωθεί η κατανάλωση της ενέργειας και του θορύβου.
  • Η διατήρηση της θερμοκρασίας του δοχείου τίθεται σε αναμονή εάν δεν πραγματοποιηθούν ζητήσεις  εντός 24 ωρών από την πρώτη ζήτηση.
  • Δυνατότητα για διαχείριση παραγωγής ΖΝΧ με ηλιακά θερμικά συστήματα.
> Για να βρείτε γρήγορα τον λέβητα που ικανοποιεί τις ανάγκες σας, συμβουλευτείτε τον παρακάτω
πίνακα.



Niagara C
Η μέγιστη έκφραση της άνεσης

Ο Niagara C είναι ο επίτοιχος λέβητας που εγγυάται επιδόσεις υψηλού επιπέδου τόσο στην ευκολία εγκατάστασης όσο και στην τεχνολογική ευελιξία. Το ατσάλινο δοχείο αποθήκευσης 40 λίτρων είναι διαιρεμένο σε δύο μπόιλερ διαστρωμάτωσης 20 λίτρων το καθένα. Ο λέβητας Niagara C εκτός από τη διατήρηση της θερμοκρασίας του μπόιλερ χωρίς ανάγκη ηλεκτρικής σύνδεσης, διατίθεται για ενσωμάτωση και λειτουργία με ηλιακό και με αξεσουάρ θερμορύθμισης.
Talia
Το καινούριο ¨πρότυπο¨


Η καινοτόμος τεχνολογία των εξαρτημάτων του και η μεγάλη γκάμα αξεσουάρ κατατάσσουν τον Talia σε ένα λέβητα πάνω από τους συμβατικούς. Η οικιακή θέρμανση και η ενσωμάτωση του ηλιακού διαχειρίζονται απ' ευθείας από τον πίνακα ελέγχου με την οθόνη LCD.


Talia ΕΧΤ

Ιδανική άνεση με εξωτερική τοποθέτηση

Ο Talia EXT, χάρη στο ηλεκτρογλβανισμένο μεταλλικό κάλλυμνα και στο βαθμό προστασίας ΙΡΧ5D, είναι ο νέος λέβητας για εξωτερικό περιβάλλον με αντοχή και στις πιο δυσμενείς κλιματικές συνθήκες έως -15oC, χωρίς να στερείται την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα. Το ψηφιακό χειριστήριο αποστάσεως και ο εξωτερικός αισθητήρας που περιλαμβάνονται στη συσκευασία, εγγυώνται μέγιστες αποδόσεις στα πλαίσια της άνεσης και μείωσης της κατανάλωσης. O Talia EXT επιτρέπει τη διαχείριση εγκαταστάσεων με ενσωμάτωση ηλιακού ή με διαφορετικές ανάγκες θέρμανσης παραμένοντας απλώς στη χρήση.
Talia ΙΝ
Δώστε χώρο στη άνεση
Με μόνο 24 cm βάθος, ο Talia In δίνει τη λύση στη σύγχρονη κατασκευή κατοικιών για την εκμετάλλευση των χώρων του σπιτιού. Το ψηφιακό χειριστήριο αποστάσεως που περιλαμβάνεται στη συσκευή και η υψηλή ηλεκτρονική τεχνολογία επιτρέπουν την άνετη διαχείριση ακόμα και σε εξελιγμένες εγκαταστάσεις με ενσωμάτωση ηλιακού και με διαφοροποιημένες ανάγκες θέρμανσης. Η λογική του ωριαίου προγραμματισμού των περιόδων άνεσης ζεστού νερού χρήσης εγγυάται υψηλές αποδόσεις με χαμηλή κατανάλωση.
Συμπύκνωση για όλους
Η Cheffoteaux ευαισθητοποιημένη τόσο στα περιβαλλοντικά προβλήματα όσο και στο αυξημένο κόστος ενέργειας, προσφέρει κατάλληλες λύσεις για τις σημερινές ανάγκες: μέγιστη άνεση με μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση χάρη στην ευρεία γκάμα των λεβήτων συμπύκνωσης.
Γιατί πρέπει να επιλέξετε λέβητες συμπύκνωσης;
Για το περιβάλλον
Η βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση των λεβήτων συμπύκνωσης μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και τις εκπομπές αερίου που συνεισφέρουν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου. Η άψογη διαχείριση της καύσης αερίου χάρη στον καυστήρα ολικής προανάμειξης, εγγυάται τη μείωση των ρυπογόνων εκπομπών (ΝΟχ, CO2) που ευθύνονται για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και τις όξινες βροχές.
Για τη εξοικονόμηση
Χάρη στο σύστημα συμπύκνωσης της Cheffoteaux, ο λέβητας ο λέβητας επιτυγχάνει μία ενεργειακή  απόδοση έως και 108% (απόδοση στο 30% της ισχύος PN/PCI). Σύμφωνα με την εγκατάσταση και το σύστημα που θα εγκατασταθεί, ένας λέβητας συμπύκνωσης Green μπορεί να εξοικονομήσει έως και 35%* αέριο το χρόνο.
Για τη άνεση
Στην θέρμανση, με μια άψογη λειτουργία ακόμα και σε εγκαταστάσεις χαμηλής θερμοκρασίας, η συμπύκνωση διασφαλίζει μια «γλυκιά θαλπωρή» στο περιβάλλον. Σε ότι αφορά στο ζεστό νερό χρήσης η σειρά Green της Cheffoteaux ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις του χρήστη χάρη στα αποδοτικά συστήματα παραγωγής ζεστού νερού και στο νέο σύστημα Eco Double το οποίο διατίθεται στο νέο λέβητα Nigara C (Green) και στο σύστημα Eco Delta του μοντέλου Urbia. Το μπόιλερ διαστρωμάτωσης του νέου μοντέλου Pharos Zelios διασφαλίζει διαρκή ευημερία χάρη στο μεγάλο απόθεμα του ζεστού νερού χρήσης.
*σύμφωνα με ένα λέβητα κλασσικής τεχνολογίας πάνω από 15 ετών, χωρίς θερμορύθμιση.


Pharos Zelios
Συμπύκνωση + Ηλιακός = Η ένωση του νικητή
Ο Pharos Zelios συνδέει δυο πρωτοποριακές τεχνολογίες, τη συμπύκνωση και την ενσωμάτωση ηλιακού μπόιλερ, ώστε να εγγυάται τη μέγιστη οικονομία όλες τις μέρες. Συμπαγές, αισθητικά καινοτομικό και ρυθμιζόμενο είναι η ιδανική λύση για τις συνδυασμένες λύσεις με ηλιακές εγκαταστάσεις ή περισσότερες ζώνες θέρμανσης, είτε για νέες κατοικίες είτε για αντικατάσταση παλαιών λεβήτων δαπέδου.
Talia Green
Με μια λέξη το καλύτερο
Η Talia Green είναι η ιδανική λύση για όλες τις κατοικίες που αναζητούν τις καλύτερες επιδόσεις. Συγκεντρώνει όλα τα πλεονεκτήματα στα πλαίσια της άνεσης του ζεστού νερού με μειωμένες διαστάσεις και καταναλώσεις. Χάρη στην τεχνολογία συμπύκνωσης βελτιώνει την εξοικονόμηση ενέργειας και η παραγωγή ζεστού νερού χρήσης ικανοποιεί τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.
Talia Green System HP
Ο λέβητας αερίου που σκέφτεται με μεγάλη ισχύ.
Με τη θερμαντική ισχύ των 45,65,85 και 100 kW, ο Talia Green System Hp είναι η καλύτερη λύση για μεγάλες κτηριακές εγκαταστάσεις.
Το σύστημα με την παράλληλη σύνδεση των λεβήτων (από 2 μέχρι 4 λέβητες) καλύπτει επίσης τις ανάγκες εμπορικών κτηρίων ή κτηρίων με συνάθροιση κοινού μικρού μεγέθους (δημαρχεία, νηπιαγωγεία κ.λ.π.). Με τη νέα ολοκληρωμένη σειρά που διαθέτει μεγάλη ισχύ και είναι εύκολη στην εγκατάσταση, η Cheffoteaux εκπληρώνει το στόχο της που είναι να διευκολύνει τους επαγγελματίες της θέρμανσης.
Στιγμιαίοι θερμοσίφωνες αερίου
Fluendo

Η Cheffoteaux παρουσιάζει τον Fluendo τον στιγμιαίο θερμοσίφωνα αερίου για την παραγωγή του ζεστού νερού χρήσης, μικρό σε διαστάσεις αλλά σε μεγάλες επιδόσεις και γκάμα. O Fluendo είναι ένας θερμοσίφωνας ο οποίος λόγω της ικανότητας του να προσαρμόζεται σε όλους του τύπους διάταξης απόρριψης των καυσαερίων και στη εξαιρετική πρόσβαση των εξαρτημάτων του, είναι σχεδιασμένος για να απλοποιεί στο μέγιστο την εγκατάσταση και τη συντήρηση. Είναι συμπαγής, αναλογικός, με ένα πρακτικό εμπρόσθιο πίνακα που σχεδιάστηκε για απλή, άμεση και σίγουρη χρήση.

Βασικά χαρακτηριστικά
Μειωμένες διαστάσεις
> Χάλκινος εναλλάκτης με βρεχόμενο  θάλαμο
> Συνεχής διαμόρφωση φλόγας  πιλότου για πραγματική εξοικονόμηση αερίου (έκδοση CF P)
>Ηλεκτρονική ανάφλεξη με μπαταρία για πραγματική εξοικονόμηση αερίου (έκδοση CF E)
>Ηλεκτρονική ανάφλεξη με έλεγχο ιονισμού φλόγας (έκδοση FF)
Ανίχνευση παρουσίας φλόγας με αυτόματη ανακοπή σε περίπτωση εξόδου αερίου σε τυχαίο σβήσιμο
>Ηλεκτρονικός έλεγχος θερμοκρασίας
>Μπορεί να αντικαταστήσει άλλες συσκευές λόγω των μειωμένων διαστάσεων.
> Στόμια πίεσης εισόδου και εξόδου της βαλβίδας αερίου.
> Εξωτερικό στόμιο για τον έλεγχο της λειτουργίας του πιεζοστάτη αέρα (έκδοση FF).
Πίνακας ελέγχου απλός στη χρήση.
> Πλήρης εμπρόσθια συντήρηση.

Γνωρίζουμε το αέριο από μικρά παιδιά !!!

και έχουμε παράδοση στην καινοτομία ...


Για να το γνωρίσετε και εσείς
τηλεφωνήστε στο ....

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

banner ads banner ads