Διακοσμητικά Θερμαντικά Σώματα

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ
DELTA LASERLINE 
ΣΩΛΗΝΩΤΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ
Η σειρά DELTA LASERLINE κατασκευάζεται με την πιο σύγχρονη και εξελιγμένη τεχνολογία. Η συγκόλληση με laser εξαλείφει κάθε σημάδι, εξασφαλίζοντας την λεία επιφάνεια. Η διαδικασία αυτή αξασφαλίζει τα υπολείματα συγκόλλησης, μειώνει την τριβή και ελατώνει τον κίνδυνο διάβρωσης. Τα αποτελέσματα; Ένα πιο αθόρυβο και πιο αποδοτικό θερμαντικό σώμα με μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια. Οι σχήματος D στήλες, που δίνουν στο DELTA LASERLINE την ονομασία του, δεν επιδιώκουν μόνο την άψογη εμφάνισή τους, αλλά βελτιώνουν την απόδοση μέχρι και 10% σε σύγκριση με τον συμβατικό σχεδιασμό.
Εξαιρετικά σημαντικό είναι ότι το ευρύ φάσμα επιλογών των DELTA LASERLINE σας επιτρέπουν να έχετε το θερμαντικό σώμα που επιθυμείτε στην θέση που επιλέγετε. Μακρύ ή κοντό, κάθετο ή οριζόντιο, και στον χρωματισμό της επιλογής σας. Είναι ιδανικό τόσο για ανακαινίσεις όσο και για νέα κτίρια και για νέα κτίρια και διατίθεται σε 28 διαφορετικά ύψη μεταξύ 300 mm έως 3000 mm.


DELTA TWIN
ΣΩΛΗΝΩΤΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ
Τα DELTA TWIN αποδίδουν άμεση θερμότητα στα δωμάτια που τη χρειάζεστε περισσότερο, όπως το λουτρό και η κουζίνα. Η μεγάλη επιφάνεια έχει υψηλή και άμεση θερμική απόδοση! Αυτό σας επιτρέπει να κρεμάτε τις πετσέτες σας στο DELTA TWIN χωρίς να μειώνετε την απόδοση του. Η ρυθμιζόμενη κρεμάστρα πετσετών περιλαμβάνεται στην συσκευασία και τα πρότυπα υγιεινής είναι τόσο υψηλά όσο και στα καθιερωμένα μοντέλα LASERLINE.




KON H & KON V 
ΚΟΝΒΕΚΤΟΡΕΣ
Όταν απαιτείς την μέγιστη θερμότητα αλλά διαθέτεις περιορισμένο χώρο, η σειρά KON είναι απόλυτη λύση. Αυτό το κομψό θερμαντικό σώμα τύπου κονβέκτορα, κάθετο ή οριζόντιο, έχει δημιουργηθεί συνδυάζοντας συμπαγή σχεδιασμό με υψηλή θερμική απόδοση, ώστε να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο βαθμό τον χώρο που ζείτε ή εργάζεστε, διατηρώντας παράλληλα την άνεσή σας σε ένα ζεστό περιβάλλον. Η αφθονία των εξαρτημάτων καθιστά την εγκατάσταση εύκολη.

KOS V & KOS H
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ
Η σειρά KOS V έχει επίπεδη εμπρόσθια επιφάνεια για να δημιουργήσει μια όψη διαχρονικής κομψότητας. Με τον υπέροχο φινίρισμα και τα κυρτά πλευρικά καλύμματα, δημιουργείται ένα κάθετο θερμαντικό σώμα με υπέροχες γραμμές. Τέτοια ομορφιά αξίζει την ευρεία χρήση σε πολλούς χώρους. Διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων συμπεριλαμβανομένου του καθαρού, γυαλιστερού ανοξείδωτου χάλυβα. Επίσης, μια υπέροχα σχεδιασμένη πετσετοκρεμάστρα κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, σας παρέχει το μέγιστο όφελος του σχεδιασμού KOS V και FARO V στο λουτρό ή την κουζίνα σας. Η περιορισμένοι χώροι έχουν πλέον την δική τους καλαίσθητη λύση.
 
Η σειρά KOS είναι επίσης διαθέσιμη και σε οριζόντια θερμαντικά σώματα. Όλα τα KOS, είναι από τα ομορφότερα θερμαντικά σώματα, με τη μέγιστη απόδοση. Είναι τέλειος συνδυασμός απόδοσης και λειτουργίας. Αφήστε τη σειρά KOS  να δώσει ένα τόνο κομψότητας και πολλή ζεστασιά στο σπίτι  σας.
FARO V & FAROS H
ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ
Αυτό το κάθετο θερμαντικό σώμα δεν «φοβάται να σταθεί στο ύψος του». Ο σχεδιασμός της πρόσοψης αναδεικνύει τις κάθετες γραμμές ενώ τα κυρτά πλευρικά καλύμματα δίνουν μια λεία και καλαίσθητη εμφάνιση από όλες τις γωνίες. Ο σχεδιασμός όχι μόνο δημιουργεί μια αίσθηση του ύψους, αλλά ταυτόχρονα το καθιστά μια ισχυρή πηγή θερμότητας εκεί όπου ο τοίχος είναι περιορισμένος.


Για εκείνους που επιθυμούν να επιλέξουν τις καθαρές γραμμές της σειράς FARO με ένα πιο συμβατικό τρόπο, αυτά τα οριζόντια θερμαντικά σώματα είναι η ιδανική πρόταση. Έχοντας τον ίδιο σχεδιασμό πρόσοψης και διάτρητα πλευρικά καλύμματα, δημιουργούν μια διακριτική παρουσία αλλά ταυτόχρονα παρέχουν και υψηλή απόδοση θερμότητας. Τοποθετημένο σε ειδικά μη ορατά στηρίγματα, τα οποία περιλαμβάνονται στη συσκευασία, το FARO H αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή.
ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
 
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 10 ΕΤΩΝ
Επειδή έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα θερμαντικά μας σώματα, είμαστε μεταξύ των ελάχιστων κατασκευαστών που παρέχουμε γραπτή δεκαετή εγγύηση για πιθανές αστοχίες. Πιθανώς να μην τη χρειαστείτε ποτέ, αλλά για εμάς είναι σημαντικό ότι την έχετε.


ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Θέλουμε να σας δώσουμε το καλύτερο. Αυτό σημαίνει ότι σας παρέχουμε καλύτερη θερμική απόδοση, σε συνδυασμό με τον καλύτερο σχεδιασμό. Επιλέγουμε και εγκρίνουμε την ποιότητα των υλικών μέσα από μια διαδικασία πολυετούς μελέτης και έρευνας. Το αποτέλεσμα είναι ένα θερμαντικό σώμα με υψηλή θερμαντική απόδοση.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Γνωρίζεται όσο και εμείς ότι η θερμική απόδοση δεν είναι από μόνη της αρκετή. Εμείς στην PURMO , απαιτούμε η απόδοση θερμότητας να συνοδεύεται από άριστο φινίρισμα και κομψή εμφάνιση.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ;
Δοκιμάζουμε στο εργοστάσιό μας υπό συνθήκες που υπερβαίνουν κατά πολύ αυτές που θα υφίστανται στο σπίτι σας, για να εξασφαλίσουμε ότι σε θα παρουσιαστούν διαρροές. Όταν παραδίδονται, εγγυόμαστε ότι θα αντέξουν την πίεση.


ΒΑΛΤΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ




Χρώματα που διαρκούν
Δεν βάφουμε μόνο για καλαισθησία αλλά και για διάρκεια. Τα διακοσμητικά θερμαντικά σώματα είναι πλήρως καλυμμένα με ένα επίστρωμα ανθεκτικό στη θερμότητα και στις εκδορές, ώστε να διατηρούν την αρχική τους εμφάνιση για πολλά χρόνια μετά την εγκατάστασή τους. Ο χρωματισμός είναι ένα από τα πέντε βήματα της επεξεργασίας της επιφάνειας του σώματος, της πρωτοποριακής διαδικασίας βαφής που εφαρμόζει το εργοστάσιό μας.
  • Αρχικά εκτελείτε πλήρης αλκαλικός καθαρισμός και απολίπανση της επιφάνειας του σώματος.
  • Μετά ακολουθεί επιφανειακή επεξεργασία φωσφάτωσης κατά της διάβρωσης και φθοράς.
  • Συνοδεύεται από επιπρόσθετη αντισκωριακή επίχριση για ακόμη μεγαλύτερη αντιδιαβρωτική προστασία.
  • Επακολουθεί μια αυστηρή ηλεκτροστατική διαδικασία βαφής, σύμφωνα με την πιο προηγμένη τεχνολογία ΚΤL. Το αποτέλεσμα είναι μια τέλεια λάμψη του βασικού χρώματος, λευκό RAL 9016. Αλλά η τελική επιλογή του χρώματος είναι δική σας.
  • Στο τελευταίο στάδιο το θερμαντικό σώμα τοποθετείτε σε φούρνο στους 200OC για την τελική θερμική επεξεργασία σκλήρυνσης και στεγνώματος.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

banner ads banner ads