Ενδοδαπέδια Θέρμανση και Δροσισμός HAKATHERM


Ενδοδαπέδια Θέρμανση και Δροσισμός HAKATHERM



Το σύστημα θέρμανσης δαπέδου - δροσισμού HAKATHERM ακολουθεί όλες τις νεώτερες γνώσεις πάνω σε τεχνικές θέρμανσης - δροσισμού προσφέροντας:

Εξοικονόμηση ενέργειας
Επειδή χρησιμοποιεί νερό χαμηλής θερμοκρασίας που σημαίνει δυνατότητα εκμετάλλευσης όλων των διαθέσιμων πηγών ενέργειας (υγρά - στερεά καύσιμα, ήλιος, αντλία θερμότητας, φυσικό αέριο, γεωθερμία)
Άνεση
Επειδή με το σύστημα αυτό πετυχαίνουμε ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε άριστα όλο τον εσωτερικό χώρο.

Μεγάλη Ασφάλεια

Επειδή οι πλαστικοί σωλήνες που χρησιμοποιούμε (PE-Xc) είναι υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένοι με τις νέες Γερμανικές προδιαγραφές και πιστοποιημένοι από κρατικά ινστιτούτα ελέγχου προδιαγραφών

Η πλάκα του συστήματος HAKATHERM
Με την ειδική επικάλυψη του φράγματος υδρατμών (φιλμ HIPS) εξασφαλίζει ολοκληρωμένη θερμική και ηχητική μόνωση. Τοποθετείται γρήγορα και εύκολα παρέχοντας πλήρη προστασία στο σωλήνα θέρμανσης. Περιμετρικά όλων των χώρων τοποθετείται η θερμο-ηχομονωτική ταινία ώστε να απορροφά τις διαστολές του θερμομπετόν.

Ο σωλήνας θέρμανσης HAKATHERM
Από δικτυωμένο πολυαιθυλένιο με φράγμα οξυγόνου (PE-Xc DD) παράγεται από υλικό ειδικά σταθεροποιημένο με υψηλό μοριακό βάρος. Η δικτύωση του σωλήνα γίνεται μέσω ακτινοβολίας υψηλής ενέργειας (επιταχυντής ηλεκτρονίων). Η μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας είναι 95°C και η μέγιστη πίεση 6 bar. Λόγω της τεχνολογίας 5-layer είναι κατάλληλος για ιδιαίτερα σκληρές
συνθήκες.

Ο διαστολικός αρμόςHAKAFLOOR
Με διαστάσεις 180cm x 12cm x 1cm εφαρμόζεται σε μεγάλες ενιαίες επιφάνειες χώρων με σκοπό την αποφυγή ρωγμών στο θερμομπετόν αλλά και στα υλικά των δαπέδων (πλακάκια, μάρμαρα) στα σημεία όπου συναντώνται επιφάνειες διαφορετικού πλάτους.

Ο σταθμός διανομής
Είναι κατασκευασμένος από επινικελομένο ορείχαλκο διατομής 1’’ ή 1 ¼’’ και αποτελείται από συλλέκτη προσαγωγής με ρυθμιστικούς διακόπτες - ροόμετρα, συλλέκτη επιστροφής με ενσωματωμένους θερμοστατικούς διακόπτες που είναι κατάλληλοι να δεχθούν βαλβίδες ηλεκτροθερμικές για αυτονομία χώρου, κεντρικές βάνες με θερμόμετρο και τερματικά (ταφ) με αυτόματο εξαεριστικό ½ και κρουνό εκκένωσης.
Κατασκευή συστήματος:
1)      Σοβάς
2)      Σοβατεπί
3)      Περιμετρική θερμοηχομονωτική ταινία
4)      Δάπεδο
5)      Θερμομπετόν
6)      Σωλήνας HAKATHERM PE-Xc
7)      Κίτρινη πλάκα με ενσωματωμένη θερμική και ηχητική μόνωση
8)      Φράγμα υδρατμών για προστασία
    από την υγρασία
9)      Πλάκα μπετόν

Κατασκευή μόνο από εξειδικευμένο συνεργείο
Τα συστήματα θέρμανσης δαπέδου - δροσισμού HAKATHERM τοποθετούνται από εξειδικευμένα συνεργεία με βάση τις δεδομένες τεχνικές προδιαγραφές. Η διάστρωση των σωληνώσεων πραγματοποιείται με απόλυτη ακρίβεια μέσα στις ειδικές εσοχές της πλάκας του συστήματος, σύμφωνα  πάντα με την μελέτη εφαρμογής. Όλα τα συστήματα καλύπτονται από το θερμομπετόν με την προσθήκη βελτιωτικού γαλακτώματος.


Εγγύηση
Ο σωλήνας (PE-Xc) της θέρμανσης δαπέδου - δροσισμού HAKATHERM καλύπτεται με εγγύηση 10 ετών και αποζημίωση έως 10.000.000 SFr.
















Τα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης

που εγκαθιστά η XANTHIOTIS παρέχουν:   
  • Γερμανικό Know-How
  • μελέτη από διπλοματούχους μηχανικούς
  • υψηλή ποιότητητα υλικών 
  • εγγύηση υλικών 
  • εγγατάσταση από έμπειρους επαγγελματίες
  • εγγύηση κατασκευής
  • service συστήματος 
       
                                               
Από το 1989....
τεχνογνωσία, συνέπεια και επαγγελματισμός υψηλού επιπέδου!!!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

banner ads banner ads