Κλιματιστικά Μηχανήματα Inverter





Κλιματιστικά Μηχανήματα Inverter
ΑΕΡΑΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
NEA ΣΕΙΡΑ inverter KIRIGAMINE
ΜΟΝΤΕΛΟ MSZ-F 
Η Σειρά FD έχει σχεδιαστεί για βέλτιστη απόδοση ψύξης/θέρμανσης καθώς και άνεση λειτουργίας. Η αθόρυβη και οικονομική λειτουργία υποστηρίζεται από ορισμένες από τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες της Mitsubishi Electric. Προηγμένες λειτουργίες όπως ο έλεγχος θερμοκρασίας i-see Sensor και το σύστημα φιλτραρίσματος και καθορισμού αέρα Plasma Duo αυξάνουν τα επίπεδα άνεσης του χώρου σε νέα υψηλότερα στάνταρ.

Υψηλή Ενεργειακή Απόδοση
Η κατανάλωση ισχύος έχει μειωθεί κατά περίπου 20% στις λειτουργίες ψύξης και θέρμανσης χάρη στην ενσωμάτωση των πιο πρόσφατων τεχνολογιών μας inverter. Η υψηλή ενεργειακή απόδοση των μονάδων Μεγέθους 25 έχει εξασφαλίσει τιμές πάνω από 5,0 τόσο για το συντελεστή απόδοσης (COP) όσο και για το λόγο ενεργειακής απόδοσης (EER).
ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
Ρότορας με εξαιρετικά ισχυρό μαγνήτη για το Συμπιεστή
Οι κινητήρες των συμπιεστών της Mitsubishi Electric χρησιμοποιούν ρότορα με εξαιρετικά ισχυρό μαγνήτη, ο οποίος έχει πυκνότητα μαγνητικής ροής περίπου τριπλάσια συγκριτικά με το μαγνήτη φερρίτη που χρησιμοποιούνταν α. Αυτός ο μαγνήτης από σπάνια μέταλλα παρέχει και αυξημένη μαγνητική δύναμη, η οποία οδηγεί σε μείωση
Ρότορας με μαγνήτη Σαμαρίου (Sm) για τον κινητήρα DC του ανεμιστήρα των εξωτερικών μονάδων
Ο μαγνήτης του ρότορα των κινητήρων συνεχούς ρεύματος των εξωτερικών μονάδων έχει αλλάξει από τύπου φερρίτη σε τύπου σαμαρίου, ο οποίος έχει υψηλότερη μαγνητική ροή. Επιπλέον, ο μαγνήτης είναι κομμένος και ειδικά διαμορφωμένος για καλύτερη απόδοση.
Αθόρυβη λειτουργία
Ο ελάχιστος θόρυβος λειτουργίας της εσωτερικής μονάδας έχει μειωθεί χάρη στο μεγαλύτερο ανεμιστήρα που επιτρέπει χαμηλότερη ταχύτητα κινητήρα μείωση της απόδοσης του κλιματιστικού.


Παρουσίαση Σειράς Μονάδων 50 με Deluxe Inverter 
Υψηλή Ενεργειακή Απόδοση - Επίτευξη ενεργειακής απόδοσης "Κλάσης Α" σε όλα τα μοντέλα
Η εφαρμογή των πιο σύγχρονων τεχνολογιών inverter, όπως η χρήση εξαιρετικά ισχυρού μαγνήτη στον κινητήρα DC του ανεμιστήρα, έχει ως αποτέλεσμα αξιοσημείωτα υψηλή ενεργειακή απόδοση και επίτευξη ενεργειακής απόδοσης "Κλάσης Α" στην ψύξη και στη θέρμανση.
Εκπληκτικά Αθόρυβη Λειτουργία-Νέος Αποδοτικός Σχεδιασμός
Το MSZ-FD50VA έχει ανεμιστήρα μεγαλύτερης διαμέτρου, πιο φαρδιά είσοδο αέρα στο άνω τμήμα της εσωτερικής μονάδας και επανασχεδιασμένη διαδρομή ροής αέρα, η οποία επιτρέπει τη μείωση του θορύβου κατά 3db τόσο στη ψύξη όσο και στη θέρμανση.
I – See Sensor
Ο αισθητήρας κινείται αυτόματα από άκρη σε άκρη επιτηρώντας τη θερμοκρασία δαπέδου σε μια μεγάλη επιφάνεια ανοίγματος 150°.

Τα συμβατικά κλιματιστικά ελέγχουν τη θερμοκρασία του χώρου, παρακολουθώντας τη θερμοκρασία του αέρα στο πάνω μέρος του χώρου χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τη θερμοκρασία στο επίπεδο του δαπέδου, το οποίο όμως έχει τη μεγαλύτερη επίδραση στις συνθήκες άνεσης. Ο αισθητήρας "I-See Sensor" παρακολουθεί τη θερμοκρασία στο επίπεδο του δαπέδου εξασφαλίζοντας βέλτιστη άνεση σε όλο το χώρο.
ΨΥΞΗ
Ο ψυχρός αέρα μετακινείται προς το δάπεδο, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει υπερβολική ψύξη. Ο αισθητήρας "I-See Sensor"παρακολουθεί τη θερμοκρασία στο επίπεδο του δαπέδου και ρυθμίζει τη θερμοκρασία εξόδου αέρα ώστε να αποτρέπεται η υπερβολική ψύξη.
ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Ο θερμός αέρα μετακινείται προς την οροφή, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ανεπαρκή θέρμανση στο επίπεδο του δαπέδου. Ο αισθητήρας "I-See Sensor"παρακολουθεί τη θερμοκρασία στο επίπεδο του δαπέδου και ρυθμίζει τη θερμοκρασία εξόδου αέρα ώστε να αποτρέπεται η ανεπαρκής θέρμανση.
Plasma Duo Filter Systems 
Τα κλιματιστικά Σειράς ΡΟ διαθέτουν σύγχρονες τεχνολογίες καθαρισμού αέρα που περιλαμβάνουν πρόφιλτρο και δύο φίλτρα πλάσματος (Ρΐ33ΐτΐ3 Ουο) που αφαιρούν τις οσμές και καθαρίζουν τον αέρα  αποτελεσματικά.
Οι πολύ καλά μονωμένες, αεροστεγείς κατοικίες έχουν την τάση να εμφανίζουν οσμές, αλλεργιογόνα όπως γύρη και μούχλα και βακτήρια που παράγονται στην καθημερινή ζωή εντός του σπιτιού.
Τα στάνταρ φίλτρα κατακρατούν τη σκόνη του αέρα, αλλά δεν συγκρατούν τα μικρότερα σωματίδια.
Η σειρά FD έχει σύστημα plasma διπλής λειτουργίας – καθαρισμού αέρα και αφαίρεσης οσμών - που κατακρατεί τα μικρά σωματίδια που δεν μπορούν τα στάνταρ φίλτρα και διατηρούν καθαρό τον εσωτερικό αέρα.

Ηλεκτρόδιο Πλάσματος  
Στο εσωτερικό της εσωτερικής μονάδας έχει τοποθετηθεί ένα ηλεκτρόδιο πλάσματος. Μία διαδικασία ηλεκτρικής εκκένωσης παράγει όζον και πλάσμα, τα οποία συνεργάζονται με τα δύο ειδικά φίλτρα προσφέροντας δυναμική απόδοση καθαρισμού αέρα πλάσματος.
Αποσμητικό φίλτρο Plasma
Ένα αποσμητικό φίλτρο με καταλύτη από πλατίνα σε κλίμακα νανομέτρου κατακρατεί τα σωματίδια με άσχημη οσμή του αέρα. Μόλις παγιδευτούν, τα σωματίδια αποσυντίθενται και οι οσμές εξουδετερώνονται από όζον που παράγεται από το ηλεκτρόδιο πλάσματος.
Φίλτρο Καθαρισμού Αέρα Plasma 
Έχει ενσωματωθεί ένα συνδεδεμένο στο ηλεκτρικό ρεύμα φίλτρο με αντιαλλεργικά ένζυμα. Χρησιμοποιείται συνδυασμός στατικής ηλεκτρικής φόρτισης του φίλτρου και παραγωγής πλάσματος από το ηλεκτρόδιο πλάσματος για την κατακράτηση βακτηριδίων, γύρης και άλλων αλλεργιογόνων που υπάρχουν στον αέρα, τα οποία εξουδετερώνονται από τα ένζυμα του φίλτρου.
Mold Fighter
Οι μονάδες της Σειράς MSZ-FD διαθέτουν λειτουργία "Καταπολέμησης Μούχλας" σχεδιασμένη να καταστέλλει την ανάπτυξη σπόρων μούχλας. Το ηλεκτρόδιο πλάσματος παράγει όζον, το οποίο επιτίθεται στους σπόρους και μειώνει την ανάπτυξη τους κατά 20% περίπου.

Τι είναι το Όζον;
Το όζον (03) είναι ένα πολύ ασταθές μόριο που διασπάται αργά σε οξυγόνο (02) και ατομικό οξυγόνο (Ο). Η διάσπαση του όζοντος προκαλεί οξειδωτική δράση αποστείρωσης και απόσμησης.
Η πυκνότητα του όζοντος κατά τη διάρκεια του καταιονισμού όζοντος είναι ασφαλής
0,1ppm εντός της εσωτερικής μονάδας
-> Εντός του ανωτάτου αποδεκτού ορίου πυκνότητας αερίου όζοντος σε περιβάλλον εργασίας.
[Όριο ασφαλείας σύμφωνα με το Japan Society for Occupation Health (Ιαπωνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας).]
0,01ppm ή λιγότερο στο χώρο
-> Κάτω από τη μέση πυκνότητα όζοντος σε παράκτιες ή δασικές περιοχές.
Σχεδιασμός Quick Clean 
Η μπροστινή μάσκα είναι αποσπώμενη και τα πτερύγια ροής αέρα μπορούν να αφαιρεθούν χωρίς να χρειάζονται ειδικά εργαλεία, κάνοντας τον καθαρισμό και τη συντήρηση του κλιματιστικού πιο εύκολα από ποτέ. Συνιστάται ο τακτικός καθαρισμός του κλιματιστικού για να εξασφαλίζεται η μεγιστοποίηση της απόδοσης λειτουργίας και της εξοικονόμησης ενέργειας.




NEA ΣΕΙΡΑ inverter PLUS
ΜΟΝΤΕΛΟ MSZ-G
Οι στάνταρ μονάδες της σειράς MSZ-G προσφέρουν εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας και εντυπωσιακά αθόρυβη λειτουργία. Η μεγάλη ποικιλία μονάδων σ' αυτή τη σειρά εξασφαλίζει άνετους χώρους που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας για κλιματισμό.




Κομψή και Συμπαγής
Το νέο στιλ σχεδιασμού που έχει υιοθετηθεί στα Μοντέλα 22-50 των εσωτερικών μονάδων επιτυγχάνει κομψή, υψηλής ποιότητας εμφάνιση. Το απλό εργονομικό τετραγωνισμένο σχήμα και το καθαρό λευκό εκφράζουν μια αίσθηση λεπτότητας που ταιριάζει καλά ουσιαστικά σε κάθε εσωτερικό διάκοσμο.
Μεγάλο Εύρος Σειράς
Διατίθενται επτά διαφορετικές εσωτερικές μονάδες (Μοντέλα 22-71) και δέκα εξωτερικές μονάδες που καλύπτουν κάθε διαφορετική ανάγκη σας.
ΔΙΠΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ



Ο συντελεστής απόδοσης της μονάδος είναι ο μοναδικός δείκτης που προσδιορίζει με απόλυτη ακρίβεια την απόδοση και κατανάλωση του κλιματιστικού μηχανήματος.
Η κλιματιστική μονάδα MITSUBISHI ELECTRIC MSZ/MUZ - CGE25VA (9000 BTU/h) υπερέχει κατά 43% της κατηγορίας ενεργειακής κλάσης Α, επιταχύνοντας εντυπωσιακά την απόσβεση της αξίας του μηχανήματός σας.
Η ενέργεια δηλαδή που αποδίδει αυτή η μονάδα είναι σχεδόν 5 φορές μεγαλύτερη από την ενέργεια που καταναλώνει (γι'αυτό μιλάμε για έναν εξαιρετικά υψηλό συντελεστή απόδοσης.  

Γιατί ο σημαντικότερος παράγοντας 
άνεσης στο χώρο σας είναι η ησυχία!
Η MITSUBISHI ELECTRIC σας την προσφέρει 
στο μέγιστο βαθμό. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάτε, ότι για κάθε επιπλέον 3dB(A) από τη στάθμη 19dB(A) της MITSUBISHI ELECTRIC, ο θόρυβος διπλασιάζεται.
Έτσι, αισθάνεστε τη λειτουργία του 
μηχανήματος χωρίς να το ακούτε.


Αθόρυβη Λειτουργία
Έχει προστεθεί ρύθμιση "Αθόρυβης Λειτουργίας" στις ρυθμίσεις ταχύτητας ανεμιστήρα, εξασφαλίζοντας ιδιαίτερα αθόρυβη λειτουργία κάτω από τα 20db για τα μεγέθη μοντέλων 35 και κάτω. Ιδανικό για κρεβατοκάμαρα, είναι τόσο αθόρυβο που θα ελέγχετε για να δείτε εάν είναι ενεργοποιημένο.
Υψηλή Ενεργειακή Απόδοση
Επίτευξη ενεργειακής απόδοσης "Κλάσης Α"
Ο συνδυασμός προηγμένων τεχνολογιών inverter και ο εξαιρετικά αποδοτικός εναλλάκτης επιτυγχάνουν αξιοσημείωτη ενεργειακή απόδοση. Ακόμη και σε συνδυασμό με την πολύ βολική και συμπαγή εσωτερική μονάδα πλάτους 798mm—η οποία μπορεί να εγκατασταθεί σε μικρούς χώρους όπως πάνω από πόρτες—όλα τα μοντέλα * έχουν ενεργειακή απόδοση "Κλάσης Α".

Λειτουργία "I save"
Το "I save" είναι μια απλοποιημένη λειτουργία ρύθμισης που ανακαλεί την προτιμώμενη (προκαθορισμένη) θερμοκρασία με το πάτημα ενός πλήκτρου στο τηλεχειριστήριο. Πιέστε το ίδιο πλήκτρο δύο φορές στη σειρά για να επιστρέψετε άμεσα στην προηγούμενη ρύθμιση θερμοκρασίας. Η  χρήση αυτής της λειτουργίας συμβάλλει στην άνετη χωρίς απώλειες λειτουργία, εφαρμόζοντας τις πιο κατάλληλες ρυθμίσεις κλιματισμού αέρα και εξοικονομώντας ενέργεια όταν, για παράδειγμα, φεύγετε από το χώρο ή πηγαίνετε για ύπνο.





NEA ΣΕΙΡΑ inverter SMART 

  ΜΟΝΤΕΛΟ MSZ-H
Οι συμπαγείς, υψηλής απόδοσης εσωτερικές και εξωτερικές μονάδες και οι προηγμένες τεχνολογίες inverter προσφέρουν εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας και άνεση σε όλους τους χώρους.




Κομψός Σχεδιασμός με Επίπεδη Μπροστινή Μάσκα
Η μπροστινή όψη της εσωτερικής μονάδας διαθέτει μια κομψή επίπεδη μάσκα. Το λιτό ύφος ταιριάζει με την αισθητική του χώρου.
Προηγμένος Έλεγχος inverter -Αποτελεσματική Λειτουργία Σε Κάθε Στιγμή
Οι προηγμένες τεχνολογίες inverter της Mitsubishi Electric προσφέρουν αυτόματη ρύθμιση του φορτίου λειτουργίας σύμφωνα με τις ανάγκες. Αυτό μειώνει την περιττή κατανάλωση ρεύματος και επιτυγχάνεται ενεργειακή απόδοση "Κλάσης Α".
Αθόρυβη Λειτουργία
Ο ήσυχος, ξεκούραστος χώρος είναι πραγματικότητα. Ο θόρυβος λειτουργίας είναι κάτω από 26db. Η λειτουργία είναι τόσο αθόρυβη που θα ξεχάσετε ότι το κλιματιστικό λειτουργεί.

Μεγάλο Εύρος Λειτουργίας
Όλες οι μονάδες προσφέρουν ισχυρή απόδοση κατά την εκκίνηση εξαλείφοντας το κενό μεταξύ της επιθυμητής και της πραγματικής θερμοκρασίας του χώρου. Από την ψύξη στην πιο καυτή καλοκαιρινή  ημέρα έως τη θέρμανση σε μια κρύα χειμωνιάτικη νύχτα, η θερμοκρασία του χώρου διατηρείται σταθερή και σε άνετα επίπεδα, μόλις επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία.
Συμπαγείς Μονάδες
Τα πλάτη των εσωτερικών και των εξωτερικών μονάδων είναι περιορισμένα, κάνοντας εφικτή την εγκατάσταση σε μικρούς περιορισμένους χώρους.



ΜΟΝΤΕΛΟ MFZ ΔΑΠΕΔΟΥ
Μία μοναδική  καινοτομία στον κλιματισμό που ταιριάζει άριστα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Ο έξυπνος εργονομικός σχεδιασμός συνδυάζεται με ισχυρή και ταυτόχρονα άνετη απόδοση και αθόρυβη λειτουργία.
Λεπτός και Αφαιρετικός Σχεδιασμός
Το σώμα MFZ είναι λεπτό και αφαιρετικό, κάνοντας ιδανικό για χρήση ουσιαστικά σε κάθε χώρο. Η μπροστινή μάσκα μπορεί να αφαιρεθεί και είναι κατασκευασμένη από πλενόμενο υλικό, κάνοντας τη συντήρηση και τον καθαρισμό πιο εύκολα από ποτέ. Η περιοδική συντήρηση διατηρεί τη μονάδα καθαρή και εμφανίσιμη και εξασφαλίζει τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Βέλτιστη Διανομή Αέρα
Ο ισχυρός ανεμιστήρας παρέχει βέλτιστη διανομή του αέρα από την άνω και κάτω έξοδο αέρα. Το αποτέλεσμα είναι ένα άνετο περιβάλλον με ομοιόμορφη θερμοκρασία σε όλο το χώρο. Υπάρχουν πέντε ρυθμίσεις για την άνω περσίδα και τέσσερις ρυθμίσεις ταχύτητας του ανεμιστήρα, όλα ρυθμιζόμενα από το τηλεχειριστήριο.
Προηγμένος Έλεγχος Inverter – Αποτελεσματική Λειτουργία Σε Κάθε Στιγμή
Οι προηγμένες τεχνολογίες inverter της Mitsubishi Electric προσφέρουν αυτόματη ρύθμιση του φορτίου λειτουργίας σύμφωνα με τις ανάγκες. Αυτό μειώνει την περιττή κατανάλωση ρεύματος και επιτυγχάνεται μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.
Αθόρυβη Λειτουργία
Τα κλιματιστικά της Mitsubishi Electric φημίζονται ως τα πιο αθόρυβα που υπάρχουν. Οι μονάδες δαπέδου δεν αποτελούν εξαίρεση. Η αθόρυβη λειτουργία των 22db δημιουργεί έναν ήσυχο και άνετο χώρο όπου οι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται ότι τη λειτουργία του κλιματιστικού

Εγκατάσταση και Συντήρηση χωρίς προβλήματα
Η χρήση της γνήσιας πλάτης εγκατάστασης που υπάρχει στον στάνταρ εξοπλισμό, κάνει την εγκατάσταση της μονάδας πολύ γρήγορη. Υπάρχουν ρυθμιστικά οριζοντίωσης αποτρέποντας τις ζημιές στον τοίχο. Υπάρχει η δυνατότητα μεγάλων μηκών σωλήνωσης (20-30 μέτρα), συνεπώς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απόσταση μέχρι την εξωτερική μονάδα. Όλες οι μονάδες διαθέτουν επίσης αυτόματη λειτουργία αυτοδιάγνωσης. Απλά μπείτε στη λειτουργία ανάκλασης ιστορικού βλαβών για άμεσο εντοπισμό των βλαβών.

  
ΜΟΝΤΕΛΟ SLZ ΚΑΣΕΤΑ
  
Οι συμπαγείς, ελαφρές μονάδες ψευδοροφής τύπου κασέτας 4 εξόδων αέρα προσφέρουν μέγιστη άνεση διανέμοντας ομοιόμορφα τη ροή του αέρα σε ολόκληρο το χώρο.
  
  
   

  
Συμπαγές Μέγεθος Πλαισίου
Οι ελκυστικές μονάδες ψευδοροφής τύπου κασέτας της σειράς SLZ προσφέρουν μικρό πλάτος 570mm και έξοδο αέρα 4 κατευθύνσεων. Το μέγεθος και το σχήμα ταιριάζουν άριστα στις προδιαγραφές ψευδοροφών που χρησιμοποιούν κατασκευή 2’x2’ και το χαμηλό βάρος 16,5kg διευκολύνει την εγκατάσταση.
  
Προηγμένος Έλεγχος Inverter – Αποτελεσματική Λειτουργία Κάθε Στιγμή  
Οι προηγμένες τεχνολογίες inverter της Mitsubishi Electric προφέρουν αυτόματη ρύθμιση του φορτίου λειτουργίας σύμφωνα με τις ανάγκες. Αυτό μειώνει την περιττή κατανάλωση ρεύματος και επιτυγχάνεται μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.
Είσοδος Νωπού Αέρα
Στο κυρίως σώμα υπάρχει οπή αγωγού, κάνοντας δυνατή την εισαγωγή νωπού αέρα από έξω.
  


ΜΟΝΤΕΛΟ SEZ ΨΕΥΔΟΡΟΦΗΣ 
Αυτή η σειρά εσωτερικών μονάδων ψευδοροφής για σύνδεση με αεραγωγούς είναι συμπαγής και τοποθετείται εύκολα σε χώρους με χαμηλή οροφή. Η ιδιαίτερα αξιόπιστη απόδοση εξοικονόμησης  ενέργειας την καθιστά μία άριστη επιλογή για εγκαταστάσεις ψευδοροφής για σύνδεση με αεραγωγούς.

Συμπαγείς Μονάδες Ψευδοροφής για σύνδεση με αεραγωγούς
Στις μονάδες ψευδοροφής για σύνδεση με αεραγωγούς μόνο η γρίλια εισαγωγής αέρα είναι οι περσίδες εξόδου αέρα είναι ορατά. Η υπόλοιπη μονάδα είναι αποτελεσματικά κρυμμένη στην ψευδοροφή, αφήνοντας την οροφή και τους τοίχους ελεύθερους από μονάδες με ογκώδη εμφάνιση και διατηρώντας τον εσωτερικό διάκοσμο σε υψηλό επίπεδο. Οι συμπαγείς μονάδες απαιτούν ελάχιστο χώρο και μπορούν να εγκατασταθούν σε κτίρια με χαμηλές οροφές, όπου στο παρελθόν ο κανόνας ήταν οι εμφανείς μονάδες.

 
Ενεργειακή Απόδοση “Κλάσης Α”
Η ενσωμάτωση των πιο συγχρόνων τεχνολογιών inverter έχει ως αποτέλεσμα την επίτευξη ενεργειακής απόδοσης “Κλάσης Α” στη Σειρά SEZ και για τα δύο μοντέλα 25 και 35.
Περισσότερες Επιλογές Ταχυτήτων Ανεμιστήρα και Επιπέδων Στατικής Πίεσης
Οι ρυθμίσεις του κινητήρα DC του ανεμιστήρα έχουν αυξηθεί καλύπτοντας περισσότερες ανάγκες εφαρμογών. Διατίθενται πλέον τρεις ρυθμίσεις ταχύτητας ανεμιστήρα (Χαμηλή, Μεσαία και υψηλή) και τέσσερις στάθμες στατικής πίεσης (5, 15, 35 και 50Pa)

  
  
  
  
  
  
  

Αντλία Συμπυκνωμάτων (Προαιρετικά)
Η αντλία συμπυκνωμάτων PAC-KE07DM-E διατίθεται πλέον ως προαιρετική επιλογή. Με την αντλία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μήκος σωλήνα αποχέτευσης έως 550mm, αυξάνοντας τις δυνατότητες εγκατάστασης.
  

Για κλιματισμό MITSUBISHI ELECTRIC
οι καλύτερες τιμές είναι εδώ.
για να τις μάθεις
    τηλεφωνήστε στο…. 
  
  

  

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

banner ads banner ads