Θερμαντικά σώματα Panel Kompakt και Ventiel

Θερμαντικά σώματα Panel Kompakt και Ventiel


ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛ KOMPAKT ΚΑΙ VENTIEL

Θερμαντικά σώματα KORADOΗ KORADO είναι η πιο σύγχρονη Ευρωπαϊκή βιομηχανία κατασκευής πανελς και διακοσμητικών θερμαντικών σωμάτων, από τις μεγαλύτερες στον κλάδο της. Διαθέτει υπερσύγχρονες και μεγάλης δυναμικότητας παραγωγικές εγκαταστάσεις, οι οποίες σε συνδυασμό με την Γερμανικών προδιαγραφών κατασκευή και ποιότητα των προϊόντων της, καθώς και τον εξαίρετο σχεδιασμό τους, την οδήγησαν σε ηγετική θέση στη διεθνή αγορά. Τα θερμαντικά σώματα KORADO, με την εγγύηση και υποστήριξη της ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ στην Ελλάδα, αξιολογούνται ως η συμφερότερη λύση για τον Έλληνα αγοραστή.
Χαλύβδινα θερμαντικά σώματα, τύπου ΠΑΝΕΛ,  RADIK KORADO,
- Διατίθενται σε τρία βασικά μοντέλα :
·         Κλασσικό σώμα (με ραβδώσεις στην επιφάνεια του)
·         Σώμα με επίπεδη επιφάνεια (χωρίς  ραβδώσεις)
·         Σώμα με βρόχο VENTIL (με ραβδώσεις ή χωρίς  ραβδώσεις)
Χρησιμοποιούνται σε μονοσωλήνια ή
  δισωλήνια συστήματα κεντρικής θέρμανσης,
  βεβιασμένης ή φυσικής κυκλοφορίας, με
  δυνατότητα εγκατάστασης και σε παλαιά
  κτίρια.
Η άψογη εμφάνιση τους επιτρέπει την
   αρμονική παρουσία τους σε κάθε χώρο.
Καθαρίζονται πολύ εύκολα. Σε όλα τα
   μοντέλα, τα πλαϊνά καλύμματα και η περσίδα
   μπορούν εύκολα να αφερεθούν για τον
   καθαρισμό του σώματος.
Οικονομία στη θέρμανση, με την προσθήκη
  θερμοστατικής κεφαλής στα μοντέλα VENTIL.
Τέλειο φινίρισμα και αντοχή των   
   περιβλημάτων με ηλεκτροστατική βαφή
   πούδρας.

    

       ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Θερμαντικές αποδόσεις :
Οι αποδόσεις των θερμαντικών σωμάτων έχουν μετρηθεί, σύμφωνα με τις προδιαγραφές DIN 4704, στο Πολυτεχνείο της Στουτγάρδης (με καταχώρηση στην Γερμανική επιτροπή προδιαγραφών) με τους αριθμούς :
Τύπος 11    3376  
Τύπος 22    3411
Τύπος 33    3412
Κατασκευή : Τα πάνελς RADIK KORADO έχουν κομψή και σταθερή κατανομή των ραβδώσεων ανά 33,3 χιλιοστά και κατασκευάζονται από χαλύβδινα φύλλα ψυχρής εξέλασης πάχους 1,25 mm (προδιαγραφή ΕΝ 10131). Στην πίσω πλευρά τους έχουν συγκολλημένες τέσσερις λάμες ανάρτησης  (ή έξι, για μεγάλα σώματα) οι οποίες συνοδεύονται από δύο ή τρία αντίστοιχα στηρίγματα τοίχου.
Βαφή : Γίνεται σύμφωνα με το DIN 55990 που περιλαμβάνει τα στάδια απολίπανσης, 
φωσφάτωσης και επικάλυψης με PRIMER, καθώς και ψήσιμο στους 190 C. Η τελική
Πίεση ελέγχου : 13 bar
Πίεση λειτουργίας : 10 bar
Συσκευασία : Περιλαμβάνει εσωτερικό κάλυμμα, προστασία των γωνιών με πλαστικά προστατευτικά και εξωτερικό κάλυμμ από νάυλον

ΤΥΠΟΣ VENTIEL
" Το μοντέλο VENTIEL εξασφαλίζει πρόσθετη οικονομία του θερμαντικού σώματος, 
γιατί επιτρέπει την προσθήκη θερμοστατικής  κεφαλής, καθώς επίσης καλύτερη αισθητική 
του χώρου, γιατί αποδεσμεύει από τους εξωτερικούς σωλήνες σύνδεσης."H KORADO είναι η πιο σύγχρονη βιομηχανία παραγωγής πάνελς και διακοσμητικών θερμαντικών σωμάτων, από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης και ταχύτατα αναπτυσόμενη με ηγετική θέσ στη διεθνή αγορά.
Είναι εγκατεστημένη στην Τσεχία, πλήρως ιδιωτικοποιημένη, στα κεφάλαιά της συμμετέχει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων με ποσοστό 44,3% και διοικείται από τους ίδιους ιδιώτες που την ίδρυσαν.
Οι παραγωγικές τις εγκαταστάσεις είναι αυτοματοποιημένες και διαθέτουν τα πιο σύγχρονα μηχανήματα παραγωγής της Ελβετικής SCHLATTER. Η παρούσα παραγωγική της δυνατότητα ξεπερνά τα 3.000.000 θερμαντικά σώματα ετησίως. Στο δυναμικό της εντάσονται θυγατρικές εταιρείες σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ των οποίων και στη Γερμανία. Οι διαδικασίες σχεδιασμού, παραγωγής και τεχνικής υποστήριξης των προϊόντων της είναι πιστοποιημένες κατά ISO 9001.


ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


1. Επιλογή λαμαρίνας

2. Διαμόρφωση των υδροφόρων ραβδώσεων του σώματος

3. Συγκόλληση σώματος

4. Επεξεργασία απολίπανσης και φωσφάτωσης

5. Επεξεργασία βαφήςΘερμαντικά σώματα BROTJEΘΕΡΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΗ 
ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ

ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
Μέσω των βέλτιστων θερμικών αποδόσεων, τα θερμαντικά σώματα BROTJE KOMPAKT και BROTJE EXCELLENT επιτυγχάνουν ένα ευχάριστο, άνετο και ομοιόμορφο περιβάλλον στον χώρο σας, καλύπτοντας κάθε θερμική ανάγκη αλλά και ικανοποιώντας ταυτόχρονα τις υψηλότερες απαιτήσεις αισθητικής, ταιριάζοντας σε όλα τα στυλ διακόσμησης, μέσω του καλαίσθητου σχεδιασμού τους και της ειδικής βαφής λευκού ματ RAL 9016.

BROTJE KOMPAKT
Υψηλή απόδοση για εξοικονόμηση χώρου.
Καλαίσθητα πλευρικά και άνω καλύμματα με ειδικό σχεδιασμό ώστε να αφαιρούνται εύκολα ακόμα σε λειτουργία, να διευκολύνουν τον καθαρισμό του σώματος.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Ο υψηλής ποιότητας χάλυβας που χρησιμοποιεί η Brotje και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα συγκόλλησης, εξασφαλίζουν την στιβαρότητα του σώματος. Ακολουθεί διαδικασία αντιδιαβρωτικής προστασίας 5 σταδίων. Το αστάρωμα γίνεται ηλεκτρολυτικά (μέθοδος που χρησιμοποιείται και στην σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία) και ακολουθεί τελική ηλεκτροστατική βαφή με ψήσιμο στους 190oC. BROTJE EXCELLENT  
Τα θερμαντικά σώματα EXCELLENT έχουν ενσωματωμένο εσωτερικά τον ρυθμιζόμενο (Kv) θερμοστατικό διακόπτη.
Η ακρίβεια της ρύθμισης συμβάλλει στην θερμική άνεση και οικονομία. Συνδέονται από την κάτω πλευρά του σώματος από το δάπεδο ή από τον τοίχο (αόρατη σύνδεση).

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ
Έχοντας ιδρυθεί στο Restede το 1919, η BROTJE αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές εταιρείες του τομέα θέρμανσης στη Γερμανία. Με πολλές πρωτοποριακές βελτιώσεις ειδικά στον τομέα αιχμής λεβήτων συμπύκνωσης καπναερίων, αποδεικνύει πάντα τη δύναμη εξέλιξης και ανάπτυξης που διαθέτει και έχει ήδη κερδίσει τρεις φορές τον τίτλο “Sher gut” του επίσημου Γερμανικού οργανισμού Stiftung Warentest, σε συγκριτικό τεστ λεβήτων.

ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ MADE IN GERMANY
 Τα θερμαντικά σώματα BROTJE δεν είναι απλά «γερμανικής τεχνολογίας»
H BROTJE ξεκίνησε το 1925 την κατασκευή θερμαντικών σωμάτων. ΤΟ 1935 ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ τους πρωτοπόρους για την εποχή κατασκευαστές θερμαντικών σωμάτων DIN (φέτες).
Το 1966 η BROTJE καινοτομεί και πάλι με την κατασκευή θερμαντικών σωμάτων πάνελ.
Έχοντας συσσωρεύσει μοναδική εμπειρία και know-how στην παραγωγή θερμαντικών σωμάτων, σήμερα η BROTJE συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά την παραγωγή ποιοτικών σωμάτων πάνελ, στο υπερσύγχρονο υψηλής δυναμικότητας εργοστάσιό της, στην έδρα της στο RASTEDE περιοχή Βρέμης (Bremen) στην Γερμανία.

ΕΓΓΥΗΣΗ
Τα προϊόντα BROTJE καλύπτονται με εγγύηση
5 χρόνων για θερμαντικά σώματα
5 χρόνια για τους λέβητες
5 χρόνων για τα μπόϊλερ
2 χρόνων για τους καυστήρες

2 χρόνων για τα συστήματα ρύθμισης


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

banner ads banner ads