Ηλεκτρικά κάτοπτρα εξωτερικών χώρων (Power Sun)


Ηλεκτρικά κάτοπτρα εξωτερικών χώρων 
(Power Sun)


     



                           



      ΜΟΝΤΕΛΟ: Maximus-POWER SUN  AR2002
ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΙΣΧΥΣ
Watt
ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μ x Π x Υ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ECO
900
  
18 εσ. / 12 εξ.
ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
2000
78 x 11 x 22
ΠΛΗΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
2900
25 εσ. / 18 εξ.


  

      Κορυφαία ποιότητα κατασκευής 

           Ασυναγώνιστη τιμή...!!!
       10 μοναδικά πλεονεκτήματα...    






         
    ΜΟΝΤΕΛΟ: Maximus-POWER SUN  AVR2400 
        
ΕΠΙΠΕΔΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
ΙΣΧΥΣ
Watt
ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μ x Π x Υ
ΠΛΗΡΗΣ ΙΣΧΥΣ
2400
15-20εσ. / 10-15εξ.
99 x 10 x 21
  
ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΑ ΒΑΜΜΕΝΟ ΣΩΜΑ  ΚΑΙ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ


  
  
  
Τηλεσκοπική βάση
  
&
  
Τηλεσκοπικό στήριγμα βάσης

  
Ηλεκτροστατικά βαμμένοι Αεραγωγοί

  
Θερμοστάτης
&
Διακόπτης On / Off

  
  
  
Στήριγμα τοίχου

  
  
Τρόπος στήριξης για τον τοίχο
  
                    ΜΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΥΗΣΗ
Τα ηλεκτρικά θερμαντικά κάτοπτρα POWER SUN είναι τα πρώτα σε πωλήσεις στην Ελληνική αγορά γιατί είναι τα μόνα που είναι κατασκευασμένα εξολοκλήρου απο ανοξείδωτο χάλυβα και μπορούν να αντέξουν στις πιο αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες όπως αυτές της νησιωτικής Ελλάδος, ΔΕΝ ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΠΟΤΕ.
Είναι τα μοναδικά κάτοπτρα που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη, γιατί έχουν έξυπνο σχεδιασμό καθώς και τον πιο πλούσιο και πλήρη εξοπλισμό σε σχέση με τον ανταγωνισμό γιατί:
  • Έχουν ρυθμιστή ισχύος & θερμοστάτη χώρου
  • Έχουν δύο λυχνίες Quartz & τρια επίπεδα φόρτισης
  • Δυνατότητα τοποθέτησης σε τηλεσκοπική βάση
  • Αξιόπιστο ηλεκτρολογικό εξοπλισμό με εύκολη πρόσβαση
  • Αεραγωγούς ψύξης στην πλάτη της συσκευής και μπορούν να τοποθετηθούν παντού ακόμα και δίπλα από πλαστικές κατασκευές χωρίς κανένα κίνδυνο.


  Μάθε για την Υπέρυθρη θέρμανση
  

   

                                                                                                                           

Αρχή λειτουργίας 
Η αρχή λειτουργίας της υπέρυθρης θέρμανσης ακτινοβολίας είναι πολύ γνωστή από την εποχή των αρχαίων Ελληνικών χρόνων, ενώ σήμερα είναι ευρύτατα διαδεδομένη στην Αμερική και στις χώρες της Βόρειας Ευρώπης (όπως Μ. Βρετανία, Αυστρία, Νορβηγία κ.λ.π) με αντίξοες κλιματολογικές συνθήκες, με χιλιάδες εφαρμογές εδώ και αρκετά χρόνια.. Η αρχή λειτουργίας ενός συστήματος θέρμανσης με κάτοπτρα ηλεκτρικής ακτινοβολίας στηρίζεται στο ότι η ηλεκτρική ενέργεια σε μορφή υπέρυθρης ακτινοβολίας ταξιδεύει σε ευθεία γραμμή από την πηγή θερμότητας. Η ενέργεια αυτή κατευθύνεται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση  από ειδικά σχεδιασμένους οπτικούς ανακλαστήρες. Η υπέρυθρη ακτινοβολία, όπως το φως, ταξιδεύει εξερχόμενη από την πηγή θερμότητας, και διαχέεται στο χώρο. Έτσι για να πετύχουμε μία σωστή και άνετη θέρμανση, πρέπει να προεπιλέγονται και να ορίζονται υψηλά standards για όλους τους χώρους που θα θερμανθούν. Για την επίτευξη των κατάλληλων επιπέδων θέρμανσης θα πρέπει να καθοριστούν: το κατάλληλο ύψος τοποθέτησης των επιμέρους ηλεκτρικών κατόπτρων, οι κατάλληλες αποστάσεις, η δέσμη του ανακλαστήρα καθώς και η θερμική ισχύς των κατόπτρων. Το ποσό της θερμότητας που εκπέμπουν μπορεί επίσης να μεταβάλλεται από ελεγκτές που μπορούν να θέσουν τη συσκευή εκτός λειτουργίας ή να μεταβάλουν την απόδοση της.
Τα ηλεκτρικά κάτοπτρα λυχνίας κρυστάλλων (κάτοπτρο μικροκυμάτων υψηλής έντασης) προσφέρει θερμότητα όπως το φως του ήλιου και μπορεί ο καθένας να το αισθανθεί από την στιγμή που ο θερμαντήρας είναι αναμμένος. Τα ηλεκτρικά  κάτοπτρα λυχνίας κρυστάλλων θερμαίνουν ανθρώπους και αντικείμενα μέσω του πλαισίου της δέσμης της ακτίνας και όχι μέσω του αέρα. Έτσι δημιουργείται ένα ευχάριστο κλίμα και όχι μία αποπνικτική ατμόσφαιρα. 
            
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΤΟΠΤΡΑ ΛΥΧΝΙΑΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥ
 











Τα ηλεκτρικά θερμαντικά κάτοπτρα λυχνίας κρυστάλλου αποτελούνται από ένα νήμα βολφραμίου το οποίο θερμαίνεται από τη διέλευση του ηλεκτρικού ρεύματος σε θερμοκρασία περίπου 2200 βαθμών Κελσίου. Σε αυτή τη θερμοκρασία η το μεγαλύτερο ποσοστό της ακτινοβολίας είναι σε μικρού μήκους κύματος (υπέρυθρη ζώνη 1.2 micron). Ωστόσο, όπως σε κάθε λάμπα τέτοιου τύπου, το βολφράμιο εξατμίζεται με την πάροδο του χρόνου και εναποτίθεται στο τείχος της λάμπας. Προκειμένου να αποφευχθούν ανεπιθύμητες συνέπειες ένα μικρό ποσό αλογονούχων αερίων προστίθεται στο εσωτερικό της λάμπας. Καθώς το βολφράμιο εξατμίζεται αντιδρά με τα αλογονούχα αέρια και σχηματίζουν μια ένωση του βολφραμίου και έτσι αποφεύγεται η επικάθηση στο τοίχωμα του φανού. Η διαδικασία αυτή είναι γνωστή ως ο κύκλος του αλογόνου και είναι συνεχόμενη. Για εφαρμογές θέρμανσης ένα διαμαντένιο ‘μανίκι’ ή χρυσό χυτόνιο περιβάλλει τη θερμική λάμπα κρυστάλλου για τη διήθηση και το έντονο λευκό φως και παρέχει μια ευχάριστη θερμή φλόγα.
Τα ηλεκτρικά θερμαντικά κάτοπτρα πλεονεκτούν  έναντι των άλλων συστημάτων θέρμανσης....
  
Χαμηλό κόστος εγκατάστασης
Οι θερμαντήρες λυχνίας κρυστάλλων είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθούν, εξασφαλίζοντας ότι το κόστος εγκατάστασης περιορίζεται στο ελάχιστο. Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι δεν απαιτούνται οικοδομικές εργασίες παρά μία  σύνδεση με το ηλεκτρικό κύκλωμα Έτσι μπορούν να εγκατασταθούν μέσα σε λίγα λεπτά από ειδικευμένο ηλεκτρολόγο. Για νέα οικοδομή αυτό σημαίνει ότι μπορούν να εγκατασταθούν κατά το δεύτερο στάδιο της καλωδίωσης. Και για εγκαταστάσεις καθώς και αντικαταστάσεις, αυτό σημαίνει ελάχιστη δυνατή αναστάτωση. Επιπλέον, λόγω των θερμαντήρων μπορούν να λειτουργήσουν ως αυτόνομες μονάδες ή ως ενιαίο σύστημα και επιπλέον είναι εύκολη και ανέξοδη η πρόσθεση θερμαντήρων σε ένα σύστημα ανά πάσα στιγμή.
  




  

Οικονομικό κόστος λειτουργία & αγοράς 
Συχνά υπάρχει σύγχυση σχετικά με το κόστος λειτουργίας του ηλεκτρικού κατόπτρου λυχνίας κρυστάλλου σε σύγκριση με άλλες μορφές θέρμανσης το 92% της ενέργειας που καταναλώνει μετατρέπεται απευθείας σε θερμότητα μέσα σε ελάχιστο χρόνο από την ενεργοποίηση. Το υπόλοιπο ποσό μετατρέπεται σε φωτεινή ενέργεια, η οποία παρέχει ένα ευχάριστο τόνο.

Το κόστος της ενέργειας για τα διάφορα συστήματα θέρμανσης είναι μόνο ένα μέρος των δαπανών. Το πραγματικό κόστος που πρέπει να εξετάσουμε είναι το συνολικό κόστος του συστήματος, το οποίο δεν περιλαμβάνει μόνο το κόστος της ενέργειας που καταναλώνεται, αλλά και τα έξοδα τα οποία δεν αποτελούνται μόνο από το οικονομικό σκέλος, αλλά και από τον χρόνο που απαιτείται για αυτήν καθόλη τη διάρκεια ζωής του συστήματος.
Επειδή οι ηλεκτρικοί θερμαντήρες ακτινοβολίας δεν περιλαμβάνουν κινητά μέρη  έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Παρόλο που η μέση διάρκεια ζωής μιας λυχνίας διαφοροποιείται από συσκευή σε συσκευή, σήμερα η μέση διάρκεια ζωής μίας λυχνίας ξεπερνά τις 7000 ώρες εφόσον χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες ασφαλείας και λειτουργίας του κατασκευαστή. 

  

Φιλικά προς το περιβάλλον

Τα ηλεκτρικά θερμαντικά κάτοπτρα λυχνίας κρυστάλλων είναι φιλικά προς το περιβάλλον γιατί δεν λειτουργούν με τη διαδικασία της καύσης. Κατά συνέπεια δεν χρησιμοποιείται οξυγόνο για την καύση με αποτέλεσμα να μην παράγεται CO², σε αντίθεση με άλλα συστήματα θέρμανσης που έχουν το μειονέκτημα αυτό. Το επίπεδο του CO² στην ατμόσφαιρα είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον τρόπο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη κάθε χώρα (εάν παράγεται από οικολογικές μορφές ενέργειας τότε τα επίπεδα είναι μηδενικά). Για παράδειγμα στη Μεγάλη Βρετανία ισχύει η ακόλουθη αντιστοιχία:1,5kw/h βραχέων κυμάτων σε μορφή ηλεκτρικής ενέργειας εκπέμπει έμμεσα 0,64 kgCO2Αντίθετα το αέριο καύσιμο (Υγραέριο Φυσικό Αέριο) παράγει άμεσα πάνω από 4 φορές περισσότερο CO2 από μία ηλεκτρική θερμαντική λυχνίας κρυστάλλων. Άρα σε αυτήν την περίπτωση το σύνολο των άμεσων εκπομπών είναι: 2,85 kgCO2.








  

Μεγάλη Ασφάλεια

Οι καταναλωτές συχνά ανησυχούν για την Ασφάλεια των συστημάτων θέρμανσης που χρησιμοποιούν καύσιμο αέριο. Σε αντίθεση, η θέρμανση ακτινοβολίας έχει αποδειχθεί ιστορικά ως ένα απόλυτα ασφαλές σύστημα θέρμανσης .

Υψηλή Απόδοση
Η ηλεκτρική θέρμανση ακτινοβολίας είναι ένα σύστημα υψηλής απόδοσης επειδή θερμαίνει προεπιλεγμένους χώρους αντί για το σύνολο του χώρου. Στην ηλεκτρική θέρμανση ακτινοβολίας δεν θερμαίνεται ο αέρας αλλά τα αντικείμενα. Έτσι η θερμότητα μεταδίδεται απευθείας προς την κατεύθυνση του ανθρωπίνου σώματος, όπως η ηλιακή ακτινοβολία. Η ηλεκτρική θέρμανση ακτινοβολίας παράγει άμεση θερμότητα και κατά συνέπεια καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να θερμαίνονται μεγάλα κτίρια, (όπως εκκλησίες, αεροδρόμια, μεγάλες αίθουσες και αθλητικοί χώροι) διότι έτσι αποφεύγεται ο χρόνος προθέρμανσης που απαιτείται και η θερμότητα δεν οδηγείται στην οροφή.

Ιδανικά για εξωτερικούς χώρους

Οι περισσότεροι καταναλώνουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Τα ηλεκτρικά κάτοπτρα θερμικής ακτινοβολίας είναι ο ιδανικός τρόπος για την θέρμανση εξωτερικών χώρων γιατί είναι πιο αποτελεσματικά από τους αντίστοιχους θερμαντήρες αερίου, διότι δεν επηρεάζονται από τον αέρα και άλλους εξωτερικούς παράγοντες. Και είναι κατάλληλα για την θέρμανση εσωτερικών χώρων γιατί: δεν καίνε το οξυγόνο του χώρου, έχουν ακίνδυνη, άοσμη και αθόρυβη λειτουργία με ανύπαρκτους ρύπους μονοξειδίου & διοξειδίου του άνθρακα που είναι καρκινογόνοι και επιβλαβείς για την υγεία και τέλος έχουν όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της υπέρυθρης ακτινοβολίας.





Κομψός και έξυπνος σχεδιασμός
Τα ηλεκτρικά θερμικά κάτοπτρα λυχνίας κρυστάλλων έχουν μοντέρνο σχεδιασμό και  εξοικονομούν πολύτιμο χώρο από το δάπεδο διότι μπορούν να εγκατασταθούν σε τοίχο ή σε κάποιο έπιπλο π. χ. ομπρέλα, σε αντίθεση με μία συσκευή θερμαντήρα αερίου η οποία απαιτεί περισσότερο χώρο.

Χαμηλή Κατανάλωση Ενέργειας
Το σύστημα ηλεκτρικής θερμικής ακτινοβολίας μπορεί να συνδυαστεί με μια διάταξη εξ’αποστάσεως ελέγχου και ρύθμισης της απόδοσης του εξασφαλίζοντας  άνεση στο χρήστη, ευχάριστο περιβάλλον και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.
Απροβλημάτιστη Λειτουργία 

Τα ηλεκτρικά θερμαντικά κάτοπτρα λυχνίας κρυστάλλων προσφέρουν άμεσα ικανοποιητική θερμότητα με το πάτημα ενός διακόπτη. Δεν εξαρτώνται από καμία άλλου είδους πηγή τροφοδοσίας εκτός από αυτή του ρεύματος. Σε αντίθεση με τα συστήματα δαπέδου θέρμανσης που χρησιμοποιούν φιάλες υγραερίου στα οποία απαιτείται συνεχής τροφοδοσία με υγραέριο για να λειτουργούν συνεχώς χωρίς διακοπή. 


ΜΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΥΗΣΗ




Μικρές λεπτομέριες για την σωστή λειτουργία...

  
Σημαντικό: Για να έχετε σωστή και άνετη θέρμανση πρέπει να οριστεί σωστά ο χώρος εμβέλειας του κάθε κατόπτρου, να καθοριστεί σωστά το ύψος τοποθέτησης σε σχέση με τη δέσμη του ανακλαστήρα, να υπολογιστεί  η θερμική ισχύς του κάθε κατόπτρου και να υπολογιστεί η σωστή απόσταση μεταξύ των κατόπτρων. Τα θερμαντικά κάτοπτρα υπέρυθρης ακτινοβολίας POWER SUN πρέπει να τοποθετούνται πάντα   σε οριζόντια θέση για την λειτουργία τους, σε άλλη περίπτωση καταστρέφεται η λυχνία και το προϊόν είναι εκτός εγγύησης. Η τοποθέτησητου πρέπει να γίνει βάση του διαγράμματος (Σχ.1), όπου το ελάχιστο ύψος τοποθέτησης είνια 1,80 μέτρα και το μέγιστο 2,20 μέτρα. Επίσης το κάτοπτρο πρέπει να έχει κλίση προς το πάτωμα σχηματίζοντας γωνία μικρότερη των 60 μοιρών.  
  •  Το κάτοπτρο πρέπει να εγκατασταθεί σε μια πρίζα σούκο με γείωση.
  •  Το κάτοπτρο ρυθμίζεται τόσο οριζόντια, όσο και κάθετα.
  •  Το κάτοπτρο πρέπει να τοποθετηθεί με τέτοιον τρόπο ώστε η λυχνία να μην γέρνει αριστερά –  δεξιά περισσότερο από 4ο όταν το κοιτάτε το κάτοπτρο από κοντά.
  •  Το κάτοπτρο πρέπει να τοποθετηθεί έτσι ώστε η γωνία περιστροφής να είναι 45 – 90ο.
  •  Επίσης το κάτοπτρο δεν πρέπει να έχει ανοδική κλίση ούτε να τοποθετείται κάθετα.
  •  Το κάτοπτρο είναι κατάλληλο μόνο για χώρους που δεν είναι εύφλεκτοι.
  •  Μην τοποθετείτε το κάτοπτρο κοντά σε έπιπλα ή κουρτίνες, λόγω κινδύνου πυρκαγιάς.
  •  Διαβάστε τον πίνακα που αναφέρεται στο σωστό ύψος τοποθέτησης.
  •  Κρατήστε το κάτοπτρο μακριά από παιδιά.
  •  Βιδώστε καλά το στήριγμα στον τοίχο.
  •  Βιδώστε το κάτοπτρο στο στήριγμα χρησιμοποιώντας τις βίδες και τα παξιμάδια.
  •  Στη συνέχεια ρυθμίστε την κλίση του κατόπτρου σφίγγοντας τη βίδα στο στήριγμα.
  •  Να αποσυνδέετε πάντοτε το κάτοπτρο από την πρίζα όταν ρυθμίζετε την κλίση του.  



Αντικατάσταση της λυχνίας
Προσοχή. Μην αγγίζετε τη λυχνία με γυμνά χέρια.
Εάν υπάρχουν αποτυπώματα, καθαρίζετε με ένα μαλακό πανί και αν χρειαστεί οινόπνευμα.
Αν τα αποτυπώματα δεν καθαριστούν, τότε υπάρχει κίνδυνος καταστροφής της λυχνίας.
Εγγύηση: Τα ηλεκτρικά θερμαντικά κάτοπτρα λυχνίας κρυστάλλων είναι προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας και κατασκευάζονται με υπερσύγχρονες μεθόδους παραγωγής και υλικά υψηλής ποιότητας και καλύπτονται με εγγύηση δυο ετών για όλα τα μέρη και εξαρτήματα αυτής, ισχύει από την ημερομηνία αγοράς της και αποδεικνύεται με το φορολογικό παραστατικό (Τιμολόγιο κλπ.)                                                               
                






  
Βγείτε διπλά κερδισμένοι

√ Μάθε τα πάντα για την υπέρυθρη  θέρμανση

     √ Γνωρίστε τις καλύτερες τιμές της αγοράς

τηλεφωνήστε τώρα...
  
  

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

banner ads banner ads