Ημικεντρικός Επαγγελματικός Κλιματισμός



 Ημικεντρικός Επαγγελματικός Κλιματισμός


ΣΕΙΡΑ POWER INVERTER
Η εξαιρετικά ενεργειακά αποδοτική σειρά Power Inverter έχει φτάσει σε νέο επίπεδο ενεργειακής εξοικονόμησης με την ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών και νέου σχεδιασμού σώματος μονάδας. Η διαμόρφωση πλαϊνής ροής στο σώμα της εξωτερικής μονάδας, το μέγιστο μήκος σωλήνωσης των 120m και οι τεχνολογίες αντικατάστασης απλοποιούν την εγκατάσταση.
Προηγμένη απόδοση εξοικονόμησης ενέργειας
Με τη χρησιμοποίηση των πιο πρόσφατων τεχνολογιών εξοικονόμησης ενέργειας με κεντρική την τεχνολογία DC inverter, επιτυγχάνεται υψηλό επίπεδο απόδοσης εξοικονόμησης ενέργειας. Συνδυάζοντας τις πολλές τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας, έχει επιτευχθεί "Ενεργειακή Κλάση Α" τόσο στην ψύξη όσο και στη θέρμανση.


ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Υψηλής απόδοσης ανεμιστήρας και πλέγμα εξωτερικής μονάδας
Ο ανεμιστήρας και το πλέγμα σχεδιάστηκαν ξανά, πραγματοποιώντας αύξηση στην ικανότητα παροχής και αποδοτικότερη εναλλαγή θερμότητας διατηρώντας ταυτόχρονα το ίδιο επίπεδο θορύβου λειτουργίας.
Αλλαγή σχεδίου πλέγματος <RP60-250>
Ο σχεδιασμός του πλέγματος εξόδου αέρα έχει τροποποιηθεί για να μειωθεί η απώλεια πίεσης. Αυτό έχει συντελέσει στη βελτίωση της απόδοσης εναλλαγής θερμότητας.
Αύξηση ανοίγματος ανεμιστήρα εξωτερικής μονάδας <RΡ100-250>
Η διάμετρος του ανοίγματος για τον ανεμιστήρα της εξωτερικής μονάδας έχει αυξηθεί από 490 σε 550mm. Η ικανότητα παροχής έχει αυξηθεί διατηρώντας την ίδια ταχύτητα περιστροφής ανεμιστήρα.
Κεκλιμένος προς τα μέσα σχεδιασμός ανεμιστήρα <RΡ100-250>
Υιοθέτηση ανεμιστήρα με βελτιωμένα χαρακτηριστικά ροής αέρα και νέα σχεδίαση του πίσω χείλους που καταστέλλει το στροβιλισμό του αέρα αυξάνοντας την απόδοση λειτουργίας του ανεμιστήρα.



Υψηλής απόδοσης εναλλάκτης  
Η υψηλή πυκνότητα και η αύξηση στην επιφάνεια έχουν βελτιώσει την απόδοση εναλλαγής θερμότητας του εναλλάκτη.
Εναλλάκτης υψηλής πυκνότητας <RΡ100-250>
Η διάμετρος σωλήνα για το ΚΡ100-140 έχει αλλάξει από 9,52 σε 7,94mm, την ίδια μικρή διάμετρο σωλήνα που χρησιμοποιείται στις μονάδες RΡ200-250, με αποτέλεσμα έναν εναλλάκτη υψηλής πυκνότητας.
Αύξηση επιφάνειας εναλλαγής θερμότητας <RΡ100-250>
Η οριζόντια αύξηση στο μήκος του εναλλάκτη, έχει αυξήσει την επιφάνεια.
Προσθήκη ενδιάμεσου εναλλάκτη (Heat Intercharger - HIC) <RΡ140>
Έχει προστεθεί ένα κύκλωμα HIC για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης στη λειτουργία ψύξης. Το υγρό ψυκτικό αλλάζει διαδρομή, μετατρέπεται σε αέρια κατάσταση και εγχέεται ξανά στο σύστημα ώστε να αυξηθεί η ολική πίεση του ψυκτικού που πηγαίνει στο συμπιεστή, μειώνοντας έτσι το φορτίο του συμπιεστή και αυξάνοντας την απόδοση.
Εξωτερικές μονάδες με πλαϊνή ροή
Όλες οι κατηγορίες απόδοσης έχουν ενοποιηθεί στη διαμόρφωση πλαϊνής ροής. Ακόμη και σε εγκαταστάσεις που απαιτούν μεγάλες αποδόσεις, το μικρό αποτύπωμα αυτών των εξωτερικών μονάδων τους επιτρέπει να χρησιμοποιούνται οπουδήποτε.
Inverter τριφασικής τροφοδοσίας (RP100-250YHA)
Η ενσωμάτωση τριφασικής τροφοδοσίας πραγματοποιεί δραστική μείωση στο ρεύμα λειτουργίας. Αυτή η ειδική τεχνολογία ενσωματώνεται στις εξωτερικές μονάδες για να εξασφαλιστεί η συμμόρφωση με τους κανονισμούς ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας στην Ευρώπη.
Αθόρυβος έλεγχος
Η ταχύτητα του ανεμιστήρα στη λειτουργία ψύξης μειώνεται αυτόματα όταν πέσει η εξωτερική θερμοκρασία, έχοντας ως αποτέλεσμα ήρεμη, με χαμηλό θόρυβο λειτουργία. Ο θόρυβος λειτουργίας μειώνεται κατά 3dB, δηλαδή στο μισό.
Μεγάλο μήκος σωληνώσεων
Ο  πρόσθετος όγκος  ψυκτικού  επιτρέπει   μήκη  σωλήνωσης έως   120m (RΡ200/250), καθιστώντας συνεπώς ευκολότερη την εγκατάσταση.
Τεχνολογία επαναχρησιμοποίησης σωληνώσεων χωρίς ανάγκη καθαρισμού
Η δυνατότητα χρησιμοποίησης της υφιστάμενης σωλήνωσης μειώνει τη σωλήνωση που απορρίπτεται και το χρόνο αντικατάστασης
Δεν υπάρχει ανάγκη καθαρισμού κατά την ανανέωση του συστήματος

ΜΟΝΤΕΛΟ PLA 
Μια πλήρης σειρά περιλαμβάνει πολυτελείς μονάδες που προσφέρουν επιπλέον εξοικονόμηση ενέργειας. Η ενσωμάτωση μεγάλης εξόδου αέρα και ο Αισθητήρας i-See Sensor’ βελτιώνουν τον έλεγχο διανομής της ροής αέρα, επιτυγχάνοντας αυξημένο επίπεδο άνεσης σε όλο το χώρο. Η συνέργεια της υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης και του πιο άνετου περιβάλλοντος χώρου έχει ως αποτέλεσμα τη μέγιστη ικανοποίηση του χρήστη.

Σειρά Deluxe κασέτας ψευδοροφής 4 κατευθύνσεων
Για πελάτες που αναζητούν μεγαλύτερη εξοικονόμησης ενέργειας, η Mitsubishi Electric προσφέρει μία ποικιλία deluxe μονάδων σε αυτή τη σειρά: μοντέλα 75-125. Συγκριτικά με το standard μοντέλο (100), τα deluxe μοντέλα προσφέρουν πρόσθετη εξοικονόμηση ενέργειας περίπου 20%, συμβάλλοντας σε σημαντική μείωση στο κόστος για ηλεκτρική ενέργεια.
Επίτευξη Ενεργειακής απόδοσης ‘Κλάσης Α’ σε όλα τα μεγέθη απόδοσης της σειράς
Πέρα από τις εσωτερικές μονάδες deluxe, όλα τα μεγέθη απόδοσης της σειράς έχουν πετύχει ενεργειακή απόδοση ‘Κλάσης Α’. Αυτό συμβάλει σημαντικά στη μείωση των δαπανών για ηλεκτρισμό ανεξάρτητα από το μέγεθος του κτιρίου.

Η τεχνολογία αίσθησης θερμοκρασίας ‘i-See Sensor’ βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση και αυξάνει την άνεση του χώρου.
Ο αισθητήρας ‘i-See Sensor είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία της Mitsubishi Electric που χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα ακτινοβολίας για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας σε ολόκληρο το χώρο. Όταν συνδέεται στον πίνακα ελέγχου του κλιματισμού, ο i-See Sensor μεγιστοποιεί την άνεση του χώρου.

Αυτόματη λειτουργία κατεβάσματος γρίλιας (PLP-6BAJ)
Προσφέρεται μία αυτόματη λειτουργία κατεβάσματος γρίλιας και εύκολη συντήρηση του φίλτρου. Για το κατέβασμα της γρίλιας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ειδικά ενσύρματα και ασύρματα τηλεχειριστήρια.
Βέλτιστη Ροή Αέρα
Ανεξάρτητες ρυθμίσεις περσίδων
Οι βέλτιστες ρυθμίσεις ροής αέρα προσφέρουν μέγιστη άνεση σε όλο το χώρο
Πέρα από την επιλογή διάφορων διαμορφώσεων ροής αέρα  (δηλαδή 2, 3 ή 4 κατευθύνσεων), η λειτουργία αυτή επιτρέπει την ανεξάρτητη ρύθμιση  του επιπέδου κατακόρυφης ροής αέρα για κάθε περσίδα, διατηρώντας έτσι ένα άνετο περιβάλλον χώρου με ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας.
Ευρεία ροή αέρα
Οι ευρυγώνιες έξοδοι κατανέμουν τη ροή αέρα σε όλες τις γωνιές του χώρου.
Οι έξοδοι είναι μεγαλύτερες συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα και το σχήμα έχει για καλύτερο ευρυγώνιο αερισμό.
Ανεξάρτητες ρυθμίσεις περσίδων + Ευρεία ροή αέρα = κλιματισμός σε πολλές κατευθύνσεις.

Κυμαινόμενη ροή αέρα – Τέλεια θέρμανση όλων των γωνιών του χώρου 
Λειτουργία κυμαινόμενης ροής αέρα
Η κυμαινόμενη ροή αέρα είναι ουσιαστικά ο προηγμένος έλεγχος των περσίδων που κατευθύνουν τη ροή αέρα από τη μονάδα. Ο εξερχόμενος αέρας διασκορπίζεται από τη μονάδα με ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο σε οριζόντιες και κατακόρυφες κατευθύνσεις σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα ώστε να προσφέρει ομοιόμορφη θέρμανση σε όλο το χώρο.

Οριζόντια ροή αέρα
Έχει προστεθεί η λειτουργία ‘Οριζόντια ροή αέρα’ για να μειωθεί η ψυχρή αίσθηση του αέρα. Η οριζόντια ροή αέρα αποτρέπει τα ψυχρά ρεύματα αέρα να χτυπούν άμεσα το σώμα, προστατεύοντας το σώμα από υπερβολική ψύξη.
Αυτόματη ρύθμιση ταχύτητας αέρα
Υιοθετήθηκε λειτουργία αυτόματης ρύθμισης ταχύτητας αέρα που ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα του αέρα και διατηρεί άνετες συνθήκες χώρου σε όλες τις ώρες. Η λειτουργία αυτή ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα του αέρα σε συνθήκες κατάλληλες για το περιβάλλον του χώρου.
Στην έναρξη λειτουργίας θέρμανσης/ψύξης, η ροή αέρα ρυθμίζεται στην υψηλή ταχύτητα για ταχεία θέρμανση/ψύξη του χώρου.
Όταν η θερμοκρασία του χώρου φτάσει στην επιθυμητή τιμή, η ταχύτητα ροής αέρα μειώνεται αυτόματα για σταθερή λειτουργία άνετης θέρμανσης/ψύξης.




ΜΟΝΤΕΛΟ PKA 
Οι μικρές εσωτερικές μονάδες τοίχου προσφέρουν την ευκολία της απλής εγκατάστασης και η μεγάλη γκάμα μοντέλων (μοντέλα RP35-RP100) εξασφαλίζει τη μέγιστη επιλογή. Σχεδιασμένη για μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, η σειρά PKA αποτελεί την απάντηση στις ανάγκες σας για κλιματισμό.

Επίπεδη μάσκα & Λευκό φινίρισμα   
Σε όλα τα μοντέλα έχει αλλαχτεί ο σχεδιασμός με γρίλια και έχει υιοθετηθεί η διάταξη με επίπεδη μάσκα. Το χρώμα της μονάδας από λευκό έγινε καθαρό λευκό με αποτέλεσμα να εναρμονίζεται πρακτικά σε κάθε εσωτερικό χώρο.


Λεπτές εσωτερικές μονάδες
Το πλάτος της εσωτερικής μονάδας έχει μειωθεί έως 510mm (RP100). Οι μονάδες καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο, αυξάνοντας σημαντικά τις δυνατότητες τοποθέτησης.
Επίτευξη ενεργειακής απόδοσης ‘Κλάσης Α’ σε όλα τα μεγέθη απόδοσης της σειράς
Οι υψηλής απόδοσης εναλλάκτες της εσωτερικής μονάδας και οι βελτιώσεις εξοικονόμησης ενέργειας και στις εξωτερικές μονάδες power inverter συμβάλλουν σε εντυπωσιακή μείωση στην κατανάλωση ενέργειας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλα τα μοντέλα της σειράς να διαθέτουν ενεργειακή απόδοση ‘Κλάσης Α’.


Αντλία αποστράγγισης προαιρετικά διαθέσιμη με όλα τα μοντέλα
Η εγκατάσταση της αντλίας αποστράγγισης αποτρέπει στην έξοδο αποστράγγισης να βρίσκεται έως και 800mm πάνω από τη βάση της εσωτερικής μονάδας. Το νερό αποστράγγισης μπορεί να εκκενωθεί εύκολα ακόμα και όταν η επιφάνεια εγκατάστασης της μονάδας τοίχου δεν έχει άμεση πρόσβαση προς τα έξω, αυξάνοντας το βαθμό ελευθερίας για την εγκατάσταση.
Ενσύρματο τηλεχειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών
Πέρα από τη χρήση του στάνταρ ασύρματου τηλεχειριστηρίου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ενσύρματα τηλεχειριστήρια PAR-21MAA.





ΜΟΝΤΕΛΟ PCA-KA 
Νέο σχέδιο εσωτερικής μονάδας με ρυθμίσεις ροής αέρα για εσωτερικά υψηλή και χαμηλή οροφή που επεκτείνει τις δυνατότητες εγκατάστασης. Σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές επιδόσεις εξοικονόμησης ενέργειας, οι μονάδες αυτές αποτελούν τη λύση σε ιδιαίτερες ανάγκες κλιματισμού


Σχεδιασμός εσωτερικής μονάδας
Έχει υιοθετηθεί ένας κομψός ένας κομψός ορθογώνιος σχεδιασμός για τις εσωτερικές μονάδες όλων των μοντέλων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, οι μονάδες να δένουν καλύτερα με το ταβάνι.
Επίτευξη ενεργειακής απόδοσης ‘Κλάσης Α’ σε όλα τα μεγέθη απόδοσης της σειράς
Η εσωτερική μονάδα διαθέτει μοτέρ ανεμιστήρα συνεχούς ρεύματος (DC), αυξάνοντας τις επιδόσεις εξοικονόμησης ενέργειας αυτής της σειράς power inverter με αποτέλεσμα όλα τα μεγέθη των μηχανημάτων της σειράς να διαθέτουν ενεργειακή απόδοση ‘Κλάσης Α’. Αυτό συμβάλει σε εντυπωσιακή μείωση των δαπανών για ηλεκτρισμό.


Προαιρετική αντλία αποστράγγισης σε όλα τα μεγέθη των μηχανημάτων της σειράς
Το ύψος άντλησης της προαιρετικής αντλίας αποστράγγισης έχει αυξηθεί από τα 400mm στα 600mm αυξάνοντας την ευελιξία επιλογής εγκατάστασης της μονάδας.
Είσοδος εξωτερικού αέρα
Οι μονάδες διαθέτουν μία κλειστή οπή που μπορεί να ανοιχτεί και να επιτρέπει την εισαγωγή νωπού εξωτερικού αέρα.
Διαθέσιμες λειτουργίες υψηλής και χαμηλής οροφής
Οι μονάδες διαθέτουν επιλογές λειτουργίας υψηλής και χαμηλής οροφής, με τις οποίες αλλάζει η παροχή του αέρα για να ταιριάζει στο ύψος του χώρου. Η δυνατότητα επιλογής της βέλτιστης παροχής αέρα καθιστά εφικτή τη βέλτιστη ρύθμιση αίσθησης δροσιάς σε όλο το χώρο.






ΜΟΝΤΕΛΟ PCA-HA 
Στα στάνταρ χαρακτηρίστηκα περιλαμβάνονται  ένα στιβαρό πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα μαύρου άνθρακα και ενσωματωμένο φίλτρο σταγονιδίων λαδιού για την αποτροπή σταγονιδίων λαδιού στη μονάδα. Άριστο για τη δημιουργία άνετου κλιματιζόμενου περιβάλλοντος σε κουζίνες που μαγειρεύουν με εστίες με φλόγες.

Ανθεκτικό στον ελαιώδη καπνό
Το πλαίσιο είναι από ισχυρό ανοξείδωτο χάλυβα ανθεκτικό στο λάδι και το λίπος προστατεύοντας την επιφάνεια του σώματος. Οι βρωμιές και οι λεκέδες αφαιρούνται εύκολα, επιτρέποντας στη μονάδα να είναι πάντα καθαρή.
Υψηλής απόδοσης φίλτρο σταγονιδίων λαδιού
Στο στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται ένα υψηλής απόδοσης φίλτρο σταγονιδίων λαδιού βαρέως τύπου. Το σύστημα φιλτραρίσματος είναι πιο αποδοτικό συγκριτικά με τα συμβατικά φίλτρα, μειώνοντας αποτελεσματικά τον ελαιώδη καπνό που εισέρχεται στο κλιματιστικό. Το φίλτρο είναι μιας χρήσης, επιτρέποντας έτσι εύκολο καθαρισμό και συντήρηση.
Καθαρισμός φίλτρου σταγονιδίων λαδιού
Όταν χρησιμοποιείται σε κουζίνες, το φίλτρο σταγονιδίων λαδιού πρέπει να αντικαθίσταται κάθε 2 μήνες. Το σύστημα περιέχει 12 ανταλλακτικά φίλτρα. Όταν θα τα έχετε χρησιμοποιήσει, μπορείτε να αγοράσετε τα ανταλλακτικά φίλτρα(PAC-SG38KF-E).


Εύκολη συντήρηση-ακόμη και στον καθαρισμό του ανεμιστήρα
Έχει υιοθετηθεί ένα ξεχωριστό περίβλημα ανεμιστήρα, το οποίο μπορεί να αποσυναρμολογηθεί για εύκολο καθαρισμό του ανεμιστήρα. Ο επιτόπιος καθαρισμός της λεκάνης αποστράγγισης είναι επίσης εύκολος  χάρη στη χρήση ενός (συνδετήρα) σωλήνα που αφαιρείται εύκολα.
Μπροστινά διακοσμητικά καλύμματα σημείων ανάρτησης (Προαιρετικά)
Διατίθενται διακοσμητικά καλύμματα.
Είσοδος εξωτερικού νωπού αέρα
Υπάρχει ένα κλειστό άνοιγμα που μπορεί να ανοιχτεί στο πίσω πλαίσιο της μονάδας, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εισαγωγή νωπού αέρα στη μονάδα. Αυτό βελτιώνει τον εξαερισμό και κάνει άνετο το περιβάλλον της κουζίνας.





ΜΟΝΤΕΛΟ PSA
Η εγκατάσταση των μονάδων τύπου ντουλάπα αυτής της σειράς είναι εύκολη και γρήγορη. Μια εξαιρετική επιλογή όταν υπάρχει αιφνίδια ανάγκη για εγκατάσταση κλιματισμού.

Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, εξοικονόμηση χώρου και σχεδιασμός που αναβαθμίζει κάθε εσωτερικό χώρο
Η εσωτερική μονάδα τοποθετείται στο δάπεδο, επιτρέποντας τη γρήγορη εγκατάσταση. Το συμπαγές σώμα απαιτεί ελάχιστο μόνο χώρο.
Η δυνατότητα σύνδεσης σωληνώσεων από 4 πλευρές δίνει μεγαλύτερη ελευθερία εγκατάστασης
Υπάρχει αξιοσημείωτη ελευθερία στην επιλογή του χώρου εγκατάστασης χάρη στη δυνατότητα σύνδεσης των σωληνώσεων στην εσωτερική μονάδα σε τέσσερις πλευρές: στην αριστερή, στην πίσω, από κάτω και από τη δεξιά πλευρά της μονάδας. Ακόμα και η εγκατάσταση σε γωνιακό χώρο είναι εύκολη.
Ενσωματωμένο χειριστήριο
Ευκολία χειρισμού με το ενσωματωμένο χειριστήριο PAR-21MAA. Η ορατότητα των εικονιδίων, των γραμμάτων και των αριθμών είναι βελτιωμένη με την υιοθέτηση οθόνης LCD dot –matrix και οι λειτουργίες διαχείρισης έχουν αυξηθεί.
Μικρή απαίτηση συντήρησης
Φίλτρο μεγάλης διάρκειας ζωής στο στάνταρ εξοπλισμό. Οι εσωτερικές μονάδες διαθέτουν φίλτρο μεγάλης διάρκειας ζωής με μέγιστη διάρκεια λειτουργίας 2.500 ώρες (με βάση τη χρήση σε τυπικές συνθήκες γραφείου). Ο καθαρισμός του φίλτρου μειώνεται δραστικά. Επιπλέον, η υιοθέτηση μια γρίλιας που ανοίγει και κλείνει καθιστά εύκολη την αφαίρεση του φίλτρου για καθαρισμό από τη σκόνη και τα σωματίδια.






ΜΟΝΤΕΛΟ PEAD
Οι λεπτές εσωτερικές μονάδες ψευδοροφής για σύνδεση με αεραγωγούς της σειράς αυτής αποτελούν την τέλεια απάντηση στις ανάγκες κλιματισμού των κτιρίων με ελάχιστο χώρο ψευδοροφής εγκατάστασης και μεγάλο εύρος εξωτερικής στατικής πίεσης. Οι επιδόσεις εξοικονόμησης ενέργειας έχουν βελτιωθεί, μειώνοντας την ηλεκτρική κατανάλωση και συμβάλλοντας σε περαιτέρω μείωση των λειτουργικών δαπανών.


Συμπαγείς εσωτερικές μονάδες
Το ύψος όλων των μονάδων από 35-140 είναι ομοιόμορφο στα 250mm. Συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο PEAD-RP EA, το ύψος έχει μειωθεί έως και 75mm (μοντέλα 100-140), καθιστώντας εφικτή την εγκατάσταση σε χαμηλές οροφές με ελάχιστο διαθέσιμο ύψος.
Εξωτερικής Στατική Πίεση
Υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης της εξωτερικής στατικής πίεσης σε πέντε βαθμίδες. Με μέγιστη δυνατότητα 150Pa, οι μονάδες έχουν εφαρμογή σε μεγάλο εύρος τύπων κτιρίων.


Επίτευξη ενεργειακής απόδοσης ‘Κλάσης Α’ σε όλα τα μοντέλα
Τα μοντέλα σε όλα τα μεγέθη απόδοσης διαθέτουν ενεργειακή απόδοση ‘Κλάσης Α’. Αυτό συμβάλει σε εντυπωσιακή μείωση των δαπανών για ηλεκτρισμό.


Προαιρετική αντλία αποστράγγισης διαθέσιμη σε όλα τα μοντέλα
Η σειρά αποτελείται από δύο τύπους, μοντέλα με ή χωρίς αντλία αποστράγγισης.







ΜΟΝΤΕΛΟ PEA 
Για κομψότητα και στυλ η ΡΕΑ αναβαθμίζει τον χώρο μα μία αισθητικά ευχάριστη εγκατάσταση ψευδοροφής και μεγάλη γκάμα λειτουργιών. Υπάρχει δυνατότητα σωλήνωσης μεγάλου μήκους, αυξάνοντας την ελευθερία στη χωροθέτηση των εσωτερικών μονάδων.

Ο σχεδιασμός για εύκαμπτο αγωγό επιτρέπει τη χρήση ανεμιστήρα υψηλής στατικής πίεσης  
Προσφέρονται σχεδιασμός για εύκαμπτο αεραγωγό και μέγιστη εξωτερική στατική πίεση 150PA. Η αυξημένη ποικιλία επιλογών ροής αέρα εξασφαλίζει λειτουργία που ταιριάζει ουσιαστικά σε κάθε διάταξη χώρου.
Σωληνώσεις ψυκτικού μεγάλου μήκους 
Με την προσθήκη περισσότερου ψυκτικού, το μέγιστο μήκος σωλήνωσης ψυκτικού έχει αυξηθεί στα 100 μέτρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπορεί ευκολότερα να υλοποιηθεί η βέλτιστη διάταξη εγκατάστασης της μονάδας.

Ομαδικός χειρισμός PAR-21MA
Το τηλεχειριστήριο PAR-21MA μπορεί να ελέγξει έως 16 συστήματα ως ομάδα και είναι ιδανικό για την υποστήριξη της ολοκληρωμένης διαχείρισης των κλιματιστικών ενός κτιρίου.





Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

banner ads banner ads