Συστήματα Κλιματισμού Mini VRF



Συστήματα Κλιματισμού Mini VRF




Mini VRF - Power Multi
                        

Το Νέο Power MultiΕίναι ένα Αθόρυβο,
Υψηλής Απόδοσης και Ευέλικτο Κλιματιστικό

 Σύστημα για όλες Τις Ανάγκες Σας Σε Κλιματισμό
Το Power Multi είναι το νέο μέλος της δημοφιλούς σειράς κλιματιστικών συστημάτων Inverter Multiτης Mitsubishi Electric. Το ισχυρό αλλά αθόρυβο Power Multiέχει σχεδιαστεί ειδικά  για αυτόνομες κατοικίες. Πολυκατοικίες, καταστήματα και γραφεία και με πολυάριθμα χαρακτηριστικά, είναι κάτι παραπάνω από ικανό να κάνει το χώρο σας ιδανικό και άνετο.
Για Αυτόνομες Κατοικίες



Υψηλό COP 

Η σύγχρονη τεχνολογία που επιτεύχθηκε με ανάπτυξη της φημισμένης μας σειράς Power Inverter προσφέρει τον υψηλότερο COP, τον κορυφαίο της αγοράς. Η εξοικονόμηση ενέργειας με την τεχνολογία inverter όχι μόνο μειώνει τον λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά επίσης συντελεί σε ένα μικρό άλλα σημαντικό τρόπο, στην προστασία του πλανήτη μας. Η απόδοση εξοικονομεί ενέργεια στη γη και χρήματα στην τσέπη σας.
  
Αθόρυβη Λειτουργία
Το Power Multi λειτουργεί τόσο ομαλά και αθόρυβα , που κερδίζετε άνεση χωρίς καθόλου ενοχλητικό θόρυβο. Όταν το φορτίο λειτουργία είναι χαμηλό, θα επιλεχθεί αυτόματα η λειτουργία “Χαμηλού Θορύβου” παρέχοντας έτσι ακόμη πιο αθόρυβη λειτουργία. Η σύνδεση με τις νέες μας εσωτερικές μονάδες τοίχου, επιτρέπουν τη δημιουργία ενός αθόρυβου και άνετου χώρου όπου ούτε οι ένοικοι δε θα αντιληφθούν τη λειτουργία του κλιματιστικού.
  

Για Γραφεία


Ευέλικτη επιλογή εσωτερικής μονάδας
Το Power Multi καλύπτει όλες σας τις ανάγκες. Μπορείτε να επιλέξετε μια εσωτερική μονάδα κατάλληλη για τον κάθε χώρο μέσα από την πολλαπλών εφαρμογών γραμμή παραγωγής 19 μοντέλων σε 8 τύπους.
Εύκολη εγκατάσταση
Η δύσκολη εγκατάσταση είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει, αλλά επίσης κοστίζει αρκετά χρήματα. Για το λόγο αυτό έχουμε δουλέψει σκληρά για να κάνουμε το Power Multi όσο το δυνατόν πιο εύκολο στην εγκατάσταση και τη συντήρησή του. Το κουτί διακλάδωσης απλοποιεί τις εργασίες σωλήνωσης, η επιλεγμένη σύνδεση εκτονούμενου περικοχλίου ελαχιστοποιεί τη χρήση φωτιάς για ευκολότερη και ασφαλέστερη εγκατάσταση.






MXZ – 8A140VA

Χαρακτηριστικά Εξωτερικής Μονάδας




MXZ – 8A140VA
  • INVERTER Αντλία ΘερμότηταςMulti
  • 14,0 kW (5HP) Inverter Multi System
  • Υψηλό COP με την προηγμένη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας
  • Επιλογή Αθόρυβης Λειτουργίας για πιο αθόρυβη λειτουργία
  • Ψυκτικό R410A
  • Μονοφασική τροφοδοσία
  
Εξοικονόμηση ενέργειας



3,52 στη ψύξη* / 3,91 στη θέρμανση*


*Όταν συνδεθεί σε MSZ-GA60VA x 3 μονάδες

  

Τεχνολογία Inverter 
Κανονικά, με ένα μοντέλο σταθερής ταχύτητας , ο συμπιεστής ενεργοποιείται συνέχεια οπότε η θερμοκρασία του χώρου παρουσιάζει διακυμάνσεις (μειώνεται, αυξάνεται και μειώνεται ξανά). Για να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα, το Power Multi υιοθετεί την τεχνολογία ελέγχου INVERTER που δημιουργεί ένα ιδανικά άνετο περιβάλλον αποτρέποντας την υπερβολική ψύξη ή θέρμανση ενώ εξοικονομεί παράλληλα ενέργεια.




Κοχλιοφόρος (Scroll) Συμπιεστής DC Υψηλής Απόδοσης
Ο υψηλής απόδοσης κοχλιοφόρος συμπιεστής διαθέτει έναν “Μηχανισμό Προσαρμογής στο Πλαίσιο” που επιτρέπει την κίνηση κατά την αξονική κατεύθυνση του πλαισίου που στηρίζει τον κοχλία. Αυτό μειώνει σημαντικά τις απώλειες διαρροών και τριβών, εξασφαλίζοντας πολύ υψηλή απόδοση σε όλο το εύρος στροφών.
  
Κινητήρας Ανεμιστήρα Συνεχούς Ρεύματος
 Ένας υψηλής απόδοσης κινητήρας συνεχούς ρεύματος κινεί τον ανεμιστήρα της εξωτερικής μονάδας. Προσφέρει έως και 60% μεγαλύτερη απόδοση συγκριτικά με έναν ισοδύναμο κινητήρα εναλλασσόμενου ρεύματος.

ECO Inverter
Ανυσματικού Κύματος
Παράγει την πιο αποδοτική κυματομορφή ανταποκρινόμενο στη μεταβαλλόμενη συχνότητα του  κινητήρα του συμπιεστή. Βελτιώνοντας την απόδοση λειτουργίας από τις χαμηλές στις υψηλές ταχύτητες, μειώνονται οι ετήσιες δαπάνες για ηλεκτρικό ρεύμα. 
  




Ομαλή μορφή κύματος 
Το “inverter” έχει γίνει συμπαγές εισάγοντας το τυπωμένο κύκλωμα σε συνθετική ρυτίνη. Για την εξασφάλιση αθόρυβης λειτουργίας, χρησιμοποιείται ομαλός έλεγχος PWMγια την αποτροπή του λεπτού μεταλλικού ήχου που εμφανίζεται στα συμβατικά “inverter”.


  
Έλεγχος Ζήτησης για Εξοικονόμηση Ενέργειας

Η μείωση της ηλεκτρικής κατανάλωσης οδηγεί σε περεταίρω εξοικονόμηση ενέργειας. Ελέγχοντας τη μέγιστη συχνότητα λειτουργίας σε σχέση με την εξωτερική είσοδο, η ηλεκτρική κατανάλωση μπορεί να ελεγχθεί σε δύο βαθμίδες. Ανάλογα με το περιβάλλον εγκατάστασης , η βαθμίδα ηλεκτρικής κατανάλωσης μπορεί να επιλεχθεί ώστε να ταιριάζει με τις συνθήκες άνεσής σας.

  


Έλεγχος Ζήτησης για Εξοικονόμηση Ενέργειας


Αποτελεσματική μείωση του φορτίου αιχμής.

*Τυπική ζήτηση*

Κατανάλωση ισχύος σε σύγκριση με την κατάταξη
Βαθμίδα 0
Χωρίς περιορισμό (Ζήτηση OFF) 
Βαθμίδα 1
Περίπου 50 %
Βαθμίδα 2
Περίπου 0% (Εξαναγκασμένο σταμάτημα συμπιεστή)


Ο Έλεγχος PAM Χρησιμοποιεί Αποτελεσματικά τον Ηλεκτρισμό και Εξοικονομεί Ακόμη Περισσότερη Ενέργεια.
Πιο αποδοτική χρήση του ηλεκτρισμού σε λιγότερες απώλειες, το κύμα ρεύματος συμβαδίζει με το κύμα της τάσης τροφοδοσίας. Η μέθοδος PAM ελέγχει τη μορφή του κύματος ρεύματος έτσι ώστε αυτό να έχει την ίδια φάση με το κύμα της τάσης τροφοδοσίας. Με έλεγχο PAM, το 98% της εισερχόμενης ισχύος χρησιμοποιείται αποτελεσματικά.


                                   

Το Διάγραμμα Αυτό Απεικονίζει τα Πλεονεκτήματα του Ελέγχου PAM.


                                             

  

Τα Υψηλής Αξιοπιστίας Επίπεδα Πτερύγια
Χάρη στα επίπεδα πτερύγια που αποτρέπουν την απόφραξη, η αρχική υψηλή ενεργειακή απόδοση διατηρείτε καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής της μονάδας.

                                 
                               


Αθόρυβο

Αθόρυβη Λειτουργία – Το Κορυφαίο της Βιομηχανίας

Η λειτουργία έχει γίνει εξαιρετικά αθόρυβη βελτιώνοντας το σχεδιασμό των πτερυγίων του ανεμιστήρα και χάρη στο νέο σχέδιο της σχάρας. Το Power Multi είναι ακόμη πιο αθόρυβο όταν πέφτει η εξωτερική θερμοκρασία καθώς μεταπίπτει αυτόματα σε λειτουργία χαμηλού θορύβου μειώνοντας το θόρυβο λειτουργίας κατά 3Db.

  



Λειτουργία Προτεραιότητας Χαμηλού Θορύβου
Μια λειτουργία προτεραιότητας χαμηλού θορύβου είναι επίσης δυνατή συνδέοντας ένα χρονοδιακόπτη του εμπορίου ή ένα διακόπτη επιλογής. Όταν ληφθεί σήμα από το χρονοδιακόπτη ή το διακόπτη, η μονάδα λειτουργεί σε επιλογή προτεραιότητας χαμηλού θορύβου.
  
Μείωση Θορύβου Ψυκτικού
Το ψυκτικό που συμπυκνώνεται στο συμπυκνωτή της εξωτερικής μονάδας ανταλλάσσει θερμότητα με το χαμηλής θερμοκρασίας ψυκτικό εντός του συσσωρευτή και υποψύχεται. Με αυτό τον τρόπο, το ψυκτικό φτάνει στη LEV(Linear Expansion Valve – Βαλβίδα Γραμμικής Εκτόνωσης) παραμένοντας σε βέλτιστη κατάσταση ακόμη και όταν το κουτί διακλάδωσης είναι σε μεγάλη απόσταση από την εξωτερική μονάδα. Έτσι επιτυγχάνεται η μείωση του θορύβου του ψυκτικού στο τμήμα LEV και βελτιστοποιείται η διανομή του ψυκτικού σε κάθε εσωτερική μονάδα, παρέχοντας υψηλή αποτελεσματικότητα σε περιβάλλον εγκατάστασης σε μεγάλες απώλειες σωλήνωσης (πτώση πίεσης) λόγω μεγάλου μήκους σωλήνωσης ή μεγάλης υψομετρικής διαφοράς.
  
Άλλα Χαρακτηριστικά

Μονοφασική Τροφοδοσία
Απαιτείται μόνο μία μονοφασική παροχή παρά την υψηλή απόδοση του συστήματος multi. Δεν χρειάζεται τριφασική τροφοδοσία.


Νέο Ψυκτικό R410A
Για την προστασία του παγκόσμιου περιβάλλοντος, τα κλιματιστικά μας χρησιμοποιούν R420 A, με ένα ψυκτικό με μηδενικό ODP(ozone depletion potential – δυναμικό μείωσης όζοντος).
Με Σεβασμό για το Περιβάλλον
Μείωση των εκπομπών CO2
Η μείωση της ηλεκτρικής κατανάλωσης μέσω της τεχνολογίας μας εξοικονόμησης ενέργειας μειώνει τις εκπομπές CO2, ενώ από τους σημαντικούς παράγοντες που συντελούν στην υπερθέρμανση του πλανήτη.
Δυνατότητα ανακύκλωσης
Πάνω από το 90% των εξαρτημάτων μπορούν να ανακυκλωθούν. Για τη διευκόλυνση του διαχωρισμού των εξαρτημάτων, τα περιεχόμενα των χρησιμοποιούμενων υλικών αναγράφονται στη επιφάνεια των ρυτινούχων εξαρτημάτων.

Μείωση στη Χρήση συγκολλήσεων με Μόλυβδο
Οι πλακέτες κυκλώματος τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών μονάδων έχουν κατασκευαστεί με συγκολλήσεις χωρίς μόλυβδο.


Χαρακτηριστικά Κουτιού Διακλάδωσης
                                     

Εσωτερική Εγκατάσταση

Το κουτί διακλάδωσης μπορεί να εγκατασταθεί εσωτερικά, πάνω από την ψευδοροφή. Στον τοίχο θα φαίνονται μόνο οι δύο σωλήνες (γραμμές υγρού και αερίου) προς το κουτί διακλάδωσης. Το μήκος της σωλήνωσης προς τις εσωτερικές μονάδες μειώνεται επίσης. Αφαιρώντας μόνο το πλευρικό και το κάτω κάλυμμα, αποκτάται πρόσβαση στα εσωτερικά εξαρτήματα όπως η πλακέτα κυκλώματος παρέχοντας έτσι μεγάλη ευκολία στη συντήρηση.
Εξωτερική εγκατάσταση

Χρησιμοποιώντας το προαιρετικό κάλυμμα (για εξωτερική εγκατάσταση) μπορείτε να εγκαταστήσετε το κουτί της διακλάδωσης εξωτερικά. Εγκαταστήστε το κουτί διακλάδωσης εξωτερικά κάτω από τη μαρκίζα και πάνω από την εξωτερική μονάδα για να κάνετε ευκολότερη τη συντήρηση. Δεν υπάρχει ανάγκη για θυρίδα συντήρησης στη ψευδοροφή σας.



Ο θόρυβος Περιορίζεται στο Ελάχιστο (η 
LEV Τοποθετείται στο Κουτί Διακλάδωσης)

Το κουτί διακλάδωσης περιέχει τη βαλβίδα γραμμικής εκτόνωσης (LEV), μια βαλβίδα που ρυθμίζει τη ροή του ψυκτικού και παράγει κάποιο θόρυβο. Εφόσον το κουτί διακλάδωσης μπορεί να τοποθετηθεί στην ψευδοροφή ή εξωτερικά, κρατά το θόρυβο που αναπόφευκτα παράγεται από τη βαλβίδα γραμμικής εκτόνωσης μακριά από τους χώρους κατοικίας.
  

Γρήγορη Εγκατάσταση Χωρίς Συγκολλήσεις.
Όλες οι σωληνώσεις από και προς το κουτί διακλάδωσης συνδέονται μέσω εκτονούμενων περικοχλίων. Οι συνδέσεις εκτονούμενων περικοχλίων είναι εύκολες και γρήγορες στη χρήση τους. Αυτό το χαρακτηριστικό άνεσης σημαίνει ότι δεν υπάρχει ανάγκη για ακριβές και χρονοβόρες συγκολλήσεις , εξοικονομώντας σας χρόνο. Επιπλέον προσδίδει ασφάλεια καθώς δε χρησιμοποιείται φλόγα.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

banner ads banner ads